top icon
Επικαιρότητα

H Motostuff ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Royal Enfield

Οι μοτοσικλέτες της Royal Enfield θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από την Motostuff, αντιπρόσωπο επίσης των Polaris και Arctic Cat, Lambretta, Askoll, κ.α.

Με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά έτος. Με τις δημοφιλείς Classic 350 και 500 στην γκάμα της, την σπορ Continental GT και τη νέα Interceptor με νέο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών εκατοστών, η Royal Enfield υπόσχεται αυθεντική ρετρό αισθητική αλλά και ποιότητα και αξιοπιστία, σύμφωνη με το Made like a Gun motto της. Η πρόσφατη προσθήκη του νέου Himalayan στην γκάμα διευρύνει τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών Royal Enfield.

Η εταιρεία Motostuff έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική εμπορική πορεία στο πέρασμα του χρόνου στον τομέα των ATV με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris και Artic Cat σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αναλάβει επίσης την αντιπροσώπευση και των Lambretta, Linhai και Askoll. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κερατέα (Λ. Αθηνών – Σουνίου, Πέτα Κερατέας, τηλ. 2299069930, www.motostuff.gr) από όπου θα γίνεται αρχικά η διανομή, σε δίκτυο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ