top icon
Επικαιρότητα

Motoshow Thessaloniki 2018: Οι νέοι επιστρέφουν

Tο Moto Show Thessaloniki 2018 ανήκει πλέον στο παρελθόν και η γεύση που άφησε με το πέσιμο της αυλαίας έχει να κάνει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες έδειξαν την αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα και κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ από 18 έως 20 Μαΐου. Σημερινοί και αυριανοί αναβάτες από κάθε περιοχή της Β. Ελλάδας και των Βαλκανίων, με αυτούς τους τελευταίους να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Όμως, οι επισκέπτες που δημιούργησαν αίσθηση με τη βροντερή παρουσία τους δεν ήταν άλλοι από τους νέους ανθρώπους, ηλικίας κάτω των 30 ετών. Φαίνεται πως ο μαρασμός που παρατηρείτο τα τελευταία χρόνια στην αγορά μοτοσυκλέτας, όσον αφορά στο νεανικό κοινό, αποτελεί παρελθόν και πως οι νεαροί αναβάτες επανέρχονται δυναμικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας και του scooter. Μια εξέλιξη άκρως θετική όσο και απρόσμενη, φαίνεται ότι η προσοχή που έδειξαν οι κατασκευαστές, παρουσιάζοντας προτάσεις μικρομεσαίου κυβισμού, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Ο στόχος της διοργάνωσης επιτεύχθηκε στο ακέραιο και το Moto Show έλαμψε για μια ακόμα φορά με τα καλοστημένα περίπτερα, τα πολλά εκθέματα, τους διαγωνισμούς με τα πλούσια δώρα και τις παράλληλες δραστηριότητες, οι οποίες περιελάμβαναν test rides σε περισσότερα από 20 νέα μοντέλα και χορταστικό θέαμα από τον καλύτερο αναβάτη Vespa στον κόσμο. Το μήνυμα που δόθηκε δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για το 2019, το άνοιγμα στις Βαλκανικές αγορές είναι ορατό και δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο. Το Moto Show Thessaloniki είναι η μεγαλύτερη έκθεση σε Β. Ελλάδα και Βαλκάνια, αποτελεί ήδη το μεγάλο ετήσιο ραντεβού για τους φίλους των δύο τροχών και το μέλλον προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστικό.

Oι προετοιμασίες για το επόμενο Moto Show ξεκίνησαν με το κλείσιμο της φετινής εκδήλωσης και η διοργανώτρια εταιρία υπόσχεται μια έκθεση που θα ξεφεύγει κατά πολύ από τα εγχώρια πρότυπα, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική της αγοράς των Βαλκανίων.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ