16 Μαρ 2017

Esteban Ocon: θέλει βαθμούς σε κάθε αγώνα

Ορεξάτος ο νεαρός Γάλλος, ευχαριστημένος από την πολύ καλή απόδοση του ιδίου και του μονοθεσίου του στις χειμερινές δοκιμές της F1, δήλωσε πως θέλει να κερδίζει βαθμούς σε κάθε αγώνα.

O Esteban Ocon, που πήρε τη θέση του Nico Hulkenberg στη Force India, έχει στο ενεργητικό του τη συμμετοχή σε εννέα Grand Prix την προηγούμενη χρονιά, με το μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο της Manor. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά γι αυτόν, με τη Force India που έχει έδρα το Silverstone να έχει τερματίσει πέρισυ στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης των κατασκευαστών, που είναι η καλύτερη στην ιστορία της. Για το 2017 οι φιλοδοξίες της παραμένουν ψηλά, καθώς στις χειμερινές δοκιμές το αυτοκίνητό της έδειξε και ταχύτητα και αξιοπιστία, ενώ το οδηγικό της δίδυμο (ο έμπειρος Perez και ο ενθουσιώδης Ocon) υπόσχεται πολλά.

Έτσι λοιπόν, με αυτό το αισιόδοξο κλίμα να διαγράφεται, ο Γάλλος δήλωσε στο επίσημο website της Formula 1 πως προσωπικός του στόχος είναι να βαθμολογηθεί σε όλα τα Grand Prix του 2017. Ο πρωταθλητής της GP3 του 2015 είπε επίσης πως έχει πολλά να μάθει από τον team-mate του. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δέκα ημέρες από το Albert Park της Μελβούρνης, οπότε δεν αργεί ο καιρός για τα πρώτα συμπεράσματα, τόσο για τον Ocon, όσο και για τους υπόλοιπους συναθλητές του.

Ετικέτες: