04 Αυγ 2017

Οι προσφορές της Honda

Οι προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Honda, που ισχύουν για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

H έκδοση CRV Comfort μειώνεται κατά 2.950 και φτάνει στις 28.000 ευρώ. Όφελος πελάτη 2.000 ευρώ με ΦΠΑ, για την έκδοση CRV 1.6lt 2WD Elegance. Όφελος πελάτη 3.000 ευρώ με ΦΠΑ, για τις εκδόσεις CR-V 4WD 1.6lt MT 15/16MY και την έκδοση CR-V 4WD 1.6lt MT NAVI. Όφελος πελάτη 1.000 ευρώ για τις εκδόσεις HR-V 1.5lt Elegance MT & CVT.

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν τώρα να αποκτήσουν το Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη: 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης. 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ. 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.

Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%). Παράλληλα η Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Ετικέτες: