ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Όταν είσαι υπεύθυνος και οργανωτικός και παθιασμένος και συντονίζεις με μαεστρία την ομάδα σου πετυχαίνεις. Προσέχεις τις λεπτομέρειες και αντιμετωπίζεις τις στραβές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά...
Στο σαλόνι, «πύραυλοι» σε track day με οικοδεσπότη τον μετρ του είδους, κ. Κωνσταντίνο Λεκάκη. Τον mr. HTTC! Δίπλα, στην αίθουσα διδασκαλίας 70 και πλέον καρτίστες. Η ΣΦΗΚΑ, το Σωματείο με τους περισσότερους αθλητές καρτ, έχει την ευθύνη.
Σε περιπτώσεις όπως στη ΦΙΛΠΑ και στο 3cg στις βραδιές τους, Τετάρτη και Τρίτη αντίστοιχα, είναι ευπρόσδεκτα τα μέλη και οι φίλοι τους. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως στου Δημήτρη, στου Ανδρέα και στου Άλεξ αισθάνεσαι ότι σε εμπιστεύονται και σου ανοίγουν το σπίτι τους.
Είναι γνωστό πως ένα πλήθος προϊόντων στοχεύει κατά κύριο λόγο στους νέους, από τα κινητά τηλέφωνα, τη μόδα και την τεχνολογία μέχρι τα τρόφιμα, τα αναψυκτικά και τον τομέα της διασκέδασης. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι συνήθειές τους και τα «θέλω» τους τελούν υπό στενή παρακολούθηση.
Δεν υπάρχει κατασκευαστής που να μη διαθέτει ηλεκτρική πρόταση και είναι γεγονός πως αυτό τον τύπο ενέργειας επέλεξαν οι Γερμανοί για να πνίξουν το diesel gate. Ειδικά στη VW, θα βρεις ηλεκτρική πρόταση για κάθε ανάγκη και προς κάθε κατεύθυνση.
Σήμερα το απόγευμα στις 16:00 ώρα Ελλάδας ανακοινώνεται στη Γενεύη ο φετινός νικητής του θεσμού Car Of The Year.