ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Ξεπερνάμε το χιόνι εδώ στην πρωτεύουσα και να 'μαστε στις Άλπεις, στα 1.800 μ., στην πόλη Val d' Ιsere, για ασκήσεις σε πάγο με τα Peugeot 3008 και 104 ΖS του 1976.
Πρώτες πληροφορίες και ενδεικτικές τιμές για το ολοκαίνουργιο μοντέλο, του οποίου η επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.
Χάσαμε ένα περιοδικό, την Α-Β και εννέα συνάδελφοι καλοί συνεργάτες, έμειναν άνεργοι έτσι ξαφνικά, μέσα από μια συγκυρία που δεν τους αφορούσε. Από τις περιπτώσεις, που δεν έχεις να απαντήσεις στο γιατί... και αυτό πονάει ακόμα πιο πολύ.
Οδηγώντας το "κουκλί" της Σουζούκι και ακούγοντας τα θετικά σχόλια των γύρω και ξεχνώντας την τιμή του, παρασύρεσαι. Σου αρέσει πολύ. Είναι ποιοτικό, είναι πρακτικό, είναι ευέλικτο, ανταποκρίνεται και ντρέπεσαι μόνο για την τιμή του.
«Δικό μου» - μια φράση προς κατάργηση... Ανάμεσα στις ανατρεπτικές αλλαγές που θα βιώσει η αυτοκίνηση τα επόμενα χρόνια, πέρα από την εξάπλωση της αυτόνομης οδήγησης και της ηλεκτροκίνησης, περιλαμβάνεται και ο ριζικός επαναπροσδιορισμός του τρόπου απόκτησης ενός αυτοκινήτου.
Διαβάζοντας τον οικονομικό προϋπολογισμό της ΟΜΑΕ με στοιχεία άμυνας "μήπως σωθούμε", αλλά και με σημαία τη διεκπεραίωση, "αφου τόσο μπορούμε".... Το μυαλό πάει στα σχόλια ανθρώπων με ανησυχίες και άποψη: "Ούτε πλάνο, ούτε όραμα"...