ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Τα μεγάλα, τα βαριά SUV, που προκαλούν αλλά αρέσουν στους έχοντες, σκότωσαν τις λίμο, ενώ η παρέα του Q5, που γοητεύει, έδωσε τη χαριστική βολή στα Α4, «C» και «3άρα», με την Giulia να κερδίζει την καρδιά λίγων που θέλουν, αλλά δεν μπορούν.
Σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, η σειρά έχει ως εξής: ΓΓΑ > ΟΜΑΕ > ΛΕΣΧΕΣ > ΑΘΛΗΤΕΣ. Με την ίδια σειρά θεωρώ ότι υπάρχουν και οι ανάλογες αναφορές – υποχρεώσεις για έλεγχο.
Ζηλεύεις; Πολέμα και ξεπέρνα με έργο. Με σκληρή δουλειά και σωστές επιλογές αξιοποιώντας ιστορία, εμπειρία, γνώση και αυτό το κάτι διαφορετικό που προσφέρει η χώρα μας. Το μέταλλο! Σε περιβάλλον, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Όπως οι ειδικές μας διαδρομές έτσι και η ποιότητα των ανθρώπων.
Όταν θες να υποσχεθείς ή να αποκτήσεις ένα ρολόι, το μυαλό πάει σε ένα ατσάλινο Rolex Submariner ή ένα GMT-Master. Πιτσιρίκια, το θέλαμε με κόκκινη-μπλε στεφάνη. Σήμερα, μόνο μαύρο.
Πολεμώντας τους κορυφαίους, με ατού και στα ίσια. Όπως το γερμανικό και το γαλλικό γκρουπ, αλλά φυσικά και την Toyota. Άλλωστε, κρατάει χρόνια αυτή η άτυπη κόντρα. Εφιάλτης ο Κορεάτης για τον Ιάπωνα. Τόσο ίδιοι, αλλά και τόσο διαφορετικοί, με εμμονή στις αρχές τους, αλλά και στην τεχνογνωσία.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ κάθετα με πηχυαίους τίτλους (και άρθρα) του τύπου «τα ασχημότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών». Οι γενικεύσεις μπορεί να πουλάνε, αλλά έχουν βάση μόνο σε φιλικά πηγαδάκια.