ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Μέχρι τότε, το γεγονός συνδυάστηκε με τη live παρουσίαση της νέας δραστηριότητας της εταιρείας Πλειάδες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα Subaru και πλέον όχι μόνο. 
Παράδειγμα αυτής της θεωρίας, που εξελίσσεται σε σπάνια περίπτωση λόγω συνθηκών, η πορεία της ΒΜW Spanos, σήμερα των παιδιών του αείμνηστου Δημήτρη, Μίμη Σπανού, φίλου του Κωστή. Φίλος και του κ.
Μιλώντας χθες αργά το βράδυ στο κοινοβούλιο της Ισπανίας, ο πρωθυπουργός της χώρας ήταν σαφής. Και, συνάμα, αρκούντως… απαιτητικός στο τελεσίγραφό του.
Δυστυχώς, όμως, σήμερα σε αυτήν τη ζωή το παιχνίδι το κρίνουν οι 40άρηδες. Οριακά οι μέχρι 51, και αυτοί όχι απλά δεν ξέρουν, αλλά ούτε κατάλαβαν, αφού άλλωστε δεν ενημερώθηκαν.
Υπάρχουν κατασκευές που δε συγκρίνονται. Όπως αντικεμενικά η 911 και άλλες, συνήθως με τη σφραγίδα της Porsche. Έχουν τον τρόπο τους. Δεν κατασκευάζουν, δημιουργούν. Τους σέβεσαι και που αναπνέουν, αφού δεν είναι συνηθισμένοι.
Υπάρχουν σήμερα αυτοκίνητα που αγγίζουν τις αισθήσεις σου; Να εξηγηθούμε... Παιδάκι στη Σαρωνίδα ένιωθα όμορφα με ό,τι κι αν οδηγούσα. Ακόμα και με ένα άχρωμο Avenger, οπότε έτσι και σήμερα, κάτι θα βρεις ακόμα και σε ένα super mini με έναν 1.000αρη.