ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Ποτέ δε φοβήθηκα περισσότερο για τη ζωή μου όσο το 1999 με το σεισμό της Αθήνας. Όχι με αυτόν καθαυτόν το σεισμό, όσο με αυτό που επικράτησε στη συνέχεια.
Σοβαροί αθλητές από τα οκτώ τους τα παιδιά, σοβαροί δάσκαλοι ψυχής και τεράστιοι χορηγοί οι γονείς τους. Ο καθένας με τον τρόπο του. Δυνατό περιβάλλον. Πλημμύρα τα συναισθήματα. Ξεπερνούν το στενό περιβάλλον και περνούν στην κερκίδα, αναβαθμίζοντας και το ενδιαφέρον στο Διαδίκτυο.
Οι τελευταίες μέρες του Μαΐου μπορούν να αποβούν ιστορικής σημασίας για τη Formula 1. Τότε λήγει η προθεσμία για την οριστικοποίηση των αλλαγών στους κανονισμούς του 2021, οι οποίοι αφορούν ένα ευρύ φάσμα, αλλά έχουν ως άξονά τους την αναθεώρηση των μονάδων ισχύος όπως μέχρι τώρα τις γνωρίζουμε.
Επιστολή με ουσία και προβληματισμούς που μοιράζονται πολλοί σκεπτόμενοι με ευαισθησίες αθλητές, αλλά ουδείς τολμάει να εκφράσει, σε ένα περιβάλλον που η αδιαφορία και το βόλεμα όλων μας εξελίχθηκε σε τρόπο ζωής.
Με αφορμή τη συγκριτική δοκιμή των Honda Civic 1.5 και VW Golf 1.5 που αναδημοσιεύθηκε στο 4troxoi.gr και τα σχόλια ορισμένων αναγνωστών (
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα-όνειρο, που δεν συγκρίνονται. Ούτε μεταξύ τους, ούτε με οτιδήποτε άλλο με 4Τροχούς. Πολλές οι καλές προσπάθειες κορυφαίων, αλλά μέχρις εκεί.