ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Η κίνηση της GM να πουλήσει την Opel έχει σίγουρα και την πολιτική της ανάγνωση, καθώς επί της ουσίας δείχνει στη «γερασμένη» γηραιά ήπειρο πως πλέον δεν είναι μια ανταγωνιστική, και άρα σημαντική αγορά, αλλά ένα «προβληματικό» τερέν ελάσσονος σημασίας, με μικρά περιθώρια κέρδους.
Σε κάθε περίπτωση, κούρασε όλη αυτή η "διαπραγμάτευση" για το ποιος έχει την ευθύνη των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα.
...και δημιουργεί με απόδειξη που έχει τίτλο "ενιαίο". Είναι οι γνωριμίες και ο τρόπος του Νικόλα Περατινού και το πάθος του Μάριου Ηλιόπουλου που δίνει λόγω ύπαρξης σε ένα θεσμό με ιστορία και "οδηγεί" τα Σκόντα Φάμπια στην πίστα. 
Μεγάλης σημασίας η νίκη της Τογιότα χθες στη Σουηδία με νικητές το πιο αμφισβητούμενο σύνολο του θεσμού, δια χειρός Λάτβαλα. Υπό αμφισβήτηση, το ιδιαίτερα γήινο Γιάρις που στο μυαλό μας δεν απέχει από την έκδοση παραγωγής, τον πολυνίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πωλήσεων.
Καλή βδομάδα, με ένα διαφορετικό σημείωμα. Στα πλήκτρα ένας καλός φίλος, ο 40χρονος νομικός Μανόλης Πετράκης που ανησυχεί και δεν το κρύβει. Μονόδρομος να δώσουμε βήμα και να τον αφήνουμε να εκφράζεται είτε οδηγώντας, είτε με τη -φορτωμένη με συναίσθημα- σκέψη του._ Σ.Χ.  
Ειναι σαφές πως δεν τη θέλουν την προβολή. Στην ΟΜΑΕ, στην ΕΠΑ, στην πλειοψηφία των οργανωτών που ίσως θέλουν αλλα δεν μπορουν, στον ΣΟΑΑ και σε σχέση με το ΚΑΡΤ.