ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Είναι ο φίλος "Κος Αντώνης" της δίπλα πόρτας. Ο σύζυγος της Κας Μαρίζας Καγιαβά-Σταφυλοπάτη, που την πλημυρίζει η ανησυχία για την οικογένειά της και την εκφράζει με έναν δικό της δημιουργικό τρόπο με έντονα συναισθήματα που τα διακρίνεις σε βάθος χρόνου.
Όταν στη σκέψη σου είναι η Τέλεια πλέον διαδρομή, είναι σαφές πως είσαι στο σωστό δρόμο και αντιστέκεσαι. Η ειδική διαδρομή; Φλερτάρει με τη γραφικότητα αυτή η σκέψη και θέλει προσοχή. Μονόδρομος η υποστήριξη των νέων, των παιδιών σου στο motorsport.
Κάθε χρόνο θα υπάρξουν οδηγοί που θα κάνουν το «ξέσπασμα» και θα ανέβουν επίπεδο, αλλά και εκείνοι που θα αποδειχθούν κατώτεροι των προσδοκιών. Φέτος, μετά από 11 αγώνες, τρεις οδηγοί εντυπωσίασαν θετικά και άλλοι τρεις απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους. Ποιοι είναι όμως;
Από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο paddock της Μελβούρνης πριν 16 χρόνια, όντας οδηγός της Minardi του Paul Stoddart, γνωρίζαμε πως θα είναι ένας ξεχωριστός οδηγός, ένας φέρελπις νέος που θα έδινε κάτι το ξεχωριστό στη νέα χιλιετία.
Σε εξελιγμένη εκδοχή, όποιος 1,0 λίτρου άγγιζε τους 100 ίππους εισέπραττε και αντίστοιχες υποκλίσεις από τους ειδικούς. Ήταν εκείνα τα Fiatάκια εξελιγμένα από την Abarth, και σημείωνες 100 ίππους στο λίτρο και ανατρίχιαζες.
Το γεγονός ότι οδηγούμε, εδώ στο περιοδικό, πανάκριβα SUV, εξωτικές σπορ κατασκευές, ακόμα και γήινα οικογενειακά αυτοκίνητα που η πλειονότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να πλησιάσει δε σημαίνει ότι ζούμε σε μια διαφορετική πραγματικότητα.