top icon
Blog

Πάμε ενιαίο, πάμε αλλιώς…

Γεμάτη ημέρα σήμερα στο Kartodromo. Περίπου 70 κάρτ με υπέροχους αθλητές, εξαιρετικές ομάδες, super γονείς με άποψη και ικανούς οργανωτές.

Μεθαύριο στην πρεμιέρα θα είναι περισσότεροι από τους μίσους και ένα είναι το μόνο σίγουρο: ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ ξέρει που πρέπει να στηρίξει τη στρατηγική του και μακάρι να πεισθούν και να ακολουθήσουν οι συνεργάτες του.

Skoda Makris Team! 

H ομάδα μας! Μια δημιουργική πολύ σοβαρή παρέα που αντιμετωπίζει με μεράκι και συνέπεια τη δουλειά και το χόμπι. Συνδυάζει ιδανικά, αρμονικά και έντιμα την επαγγελματική προσέγγιση με τη συναισθηματική φόρτιση. Όλο αυτό, σε παρασύρει και σε ξεπερνάει. Είσαι καταδικασμένος να ακολουθήσεις και να υποστηρίξεις. Κοινός παρανομαστής το έφυες πάθος του Αποστόλη Μακρή που το μοιράζεται με τον Γιώργη Καμιτσάκη και το Νικόλα Ζάχο. Στο ρυθμό τους, το Kartodromo, η ομάδα Μακρή κ.α. Στο συντονισμό, η κ. Κωνσταντίνα Μακρή που ξεπέρασε τον εαυτό της και έβαλε τάξη με υποδειγματική ευγένεια και ο Βασίλης Ζάχος. 

Πρωταγωνιστές οι υποψήφιοι για τέσσερα μπάκετ Fabia της ομάδας, στο Πρωτάθλημα Eνιαίου. Νέοι, ωραίοι άνθρωποι και ώριμοι με άποψη, ήρθαν χωρίς συμπλέγματα και με ευγένεια να «διαγωνισθούν», με εμπιστοσύνη στους οργανωτές. Να κερδίσουν το μπάκετ και να ζήσουν το όνειρο ιδανικά και με τους καλύτερους. Όμως και με αρχοντιά, αφού θα έχουν συμμετοχή στο έξοδο-συνολικό κόστος. 

Αναμνήσεις…

Όταν στην πόρτα των γραφείων στο Kartodromo εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μιχελακάλης το συναίσθημα πήρε τη διαφορετική, την υγιή του διάσταση. Ήρθε ο συνεργάτης μας στο Γίνε και στο Safetrack, ήρθε ο Πρωταθλητής Ενιαίου, ο συναθλητής του Νικόλα Αθ. Ζάχου και έτσι ακριβώς χαιρέτισε τους υποψήφιους, τους μελλοντικούς αθλητές. Τους σημαντικούς της συντροφιάς μας σήμερα εκεί, εκτός και εντός πίστας. 

Όμορφα πολύ.. 

Αν και ήταν δεδομένη η σεμνή παρουσία του Αποστόλη Μακρή και η μεθοδική συμπεριφορά της κ. Κωνσταντίνας Μακρή με διεθνή εμπειρία, ήταν σαν άλλοτε, όπως τότε στο Γίνε, ο τρόπος, το «πάτημα» του πολύπειρου Γιώργη, του Sir George του χώρου, αλλά και των Praga Bros. Του Πρωταθλητή Νικόλα και του Βασίλη. Λίγα λόγια και ουσία. Το κυριότερο, οι τρεις Σωματοφύλακες του θεσμού και ο Βασίλης-ΝτΑρτανιάν, έδωσαν χώρο και έμειναν πίσω από τους υποψήφιους και από τη μηχανή, το Fabia του Ενιαίου. Ένα χάτσμπακ που κοσμεί το χώρο και όλοι πλέον αναμένουν την αναβάθμιση του ώστε να δώσει λάμψη και ήχο στο θεσμό, με δεδομένη την αξιοπιστία του. 

Καμία έκπληξη…

Πέρα από την παρουσία του Ανδρέα Χαλμπέ του mr Skoda της Κοσμοκάρ, αλλά και των εξαιρετικών συνεργατών του. Έχει τρόπο ο ΑΧ και κυρίως ξέρει, που, πως και πότε και αν θα παρέμβει. Μηδέν λόγια και μόνο έργο τη σωστή στιγμή. 

Ευχάριστη έκπληξη…

Το εφ’ όλης της ύλης υψηλό επίπεδο των υποψήφιων πέρα από ηλικία και αγωνιστική εμπειρία. Μιλήσαμε μαζί τους, για δέκα λεπτά και θα μπορούσαμε να μιλάμε για μισή και πλέον ώρα με τον καθένα τους. Ωραίοι, ψαγμένοι και συνειδητά παρόντες. Την τέχνη τους στην πίστα την έκριναν οι ειδικοί, οπότε και προέκυψαν οι 8 νικητές για τα τέσσερα Μάκρης-Fabia. Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν οι 4 πιλότοι μας και οι δυο αναπληρωματικοί. Η τάξη του 2018 που έχουν την τύχη να εκπαιδευτούν και να ψαχτούν με στήριξη από τους καλύτερους. Τον Γιώργη και το Νικόλα που εμπνέονται από το project και το Βασίλη που παρακολουθεί με το δικό του διακριτικό τρόπο. 

Όλοι μας τυχεροί στη μέγιστη τιμή αφού η εξέλιξη/συντήρηση των Fabia είναι υπόθεση της Πρωταθλήτριας ομάδας της Μάκρης ΑΕ, ενώ οι 4Τροχοί θα έχουν την ευθύνη της επικοινωνίας. 

Σημαντική η παρουσία του Automoto Patras που ήρθε με κόστος και κόπο για να στηρίξει. 

Πρόκειται για μια προσπάθεια τόσο ίδια με τη δική μας τότε, αλλά εντελώς διαφορετική. Όλα σήμερα είναι εντελώς αλλιώς και είναι σαφές πως Μάκρης-Καμιτσάκης-Ζάχος κερδίζουν τη μιζέρια και δείχνουν το δρόμο για ένα δυνατό σήμερα και αισιόδοξο αύριο.

Καλό δρόμο, σε όλους, ακόμα και σε εμάς στην άμυνα με ευθύνη στην επίθεση. Η ζωή μας όλη που με τις προσπάθειες των Dirt και της ομάδας Μακρά αποκτάει το αγωνιστικό της ενδιαφέρον._Στρατισίνο

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ