top icon
Blog

Στο δικό μας «Μέγαρο»

Όμορφα πολύ σήμερα στα Μέγαρα του κ. Χρήστου Αναστασιάδη. Στο σπίτι των Ελληνικών αγώνων.

Στο σαλόνι, «πύραυλοι» σε track day με οικοδεσπότη τον μετρ του είδους, κ. Κωνσταντίνο Λεκάκη. Τον mr. HTTC! Δίπλα, στην αίθουσα διδασκαλίας 70 και πλέον καρτίστες. Η ΣΦΗΚΑ, το Σωματείο με τους περισσότερους αθλητές καρτ, έχει την ευθύνη. Ο mr Rotax, Δημήτρης Γαλάτσης, ο ΣΦΗΚΑ dad, παρακολουθεί διακριτικά δίνοντας όλο το χώρο στις κυρίες του Σωματείου. Η κ. Κορίνα Φατούρου, η μητέρα του Κωνσταντίνου, συντονίζει έχοντας δίπλα της την κ. Βάγια Ζάχου. Εργάτης του κάρτιγκ με περγαμηνές. Μαζί τους κριτές και στελέχη. Στο πρώτο βιολί ο «ΑΣΜΑ» Νικόλας Κόγιας, πιο νέος από ποτέ παρά τα 60 του και βάλε χρόνια, ελέγχει την είσοδο-έξοδο των πιτ και όχι μόνο. Μακριά από καρέκλες και μικροπολιτική, είναι στο φυσικό του χώρο, σε ρόλο που κατέχει και είναι η εμπειρία του αλλά και ο τρόπος του που επιβάλλουν σεβασμό. 

Στην καντίνα, η ευγένεια της κυρίας στο ταμείο προδίδει καθαριότητα και ποιότητα στα προϊόντα με τον μπαμπά Πετρίση, το φίλο Γιώργη, να τσεκάρει ότι γλυκό και τον ΣΧ τα αλμυρά και όχι μόνο, με σουβλάκια που μόνο σε σπιτικό μπάρμπεκιου θα βρεις. Στην περιποιημένη ροτόντα, τοποθετημένη στη βεράντα των στεναγμών και της χαράς, γνωρίζεις το γιατρό του «αγώνα». Ορθοπεδικός από το ΚΑΤ, γνωστής του χώρου, ένας 40άρης με άποψη που δεν κάνει αγγαρεία και ξυπνήστε με, ονειρεύομαι. 

«Πανηγυρίζεις για το αυτονόητο», σχολιάζει ο μπλαζέ της συντροφιάς. Μα αυτό είναι το ζητούμενο και νιώθεις όμορφα. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν και νοιάζονται το πήραν επάνω τους, κατέθεσαν ψυχή και κόπο συμπλήρωσαν την κινητήριο δύναμη που μεταφράζεται σε χορηγίες και το αποτέλεσμα δεν θυμίζει, έχει Ευρωπαϊκό άρωμα. Δένει υποδειγματικά με ό,τι οφείλουμε να προβάλουμε. 

Με αθλητές όλων των ηλικιών για Όσκαρ και φίλημα, ομάδες υψηλής κλάσης, κόουτς ικανούς να διδάξουν σε σεμινάρια τέχνης και αγωνιστικής συμπεριφοράς, αλλά και κυρίως γονείς. 

Ο πνεύμονας, το χρυσάφι μιας προσπάθειας που απαιτεί με στιλ και πάθος, το σεβασμό που δικαιούται. Άλλωστε εδώ στο «Μέγαρο», με δεδομένο ότι προσωρινά λείπει η 6στερη βίλα-μπουτίκ στις Αφίδνες, το αγαπημένο μας Καρτοδρόμιο του Γιώργου και του Κώστα, είναι οι τέντες χωρίς σύνορα που ενώνουν όλους τους εμπλεκόμενους.

Περισσότερο κάρτιγκ με αγώνα στις 25 Μαρτίου, εδώ στο Μέγαρο, που φοράει τα καλά του, συνδυάζοντας τον ασφαλή συναγωνισμό  με την επικοινωνία που μας λείπει. 

Καλό Αγώνα. Ευχή για όλους που την εννοούμε αφού όπως ευρύτερα έτσι και εδώ, για τα πλήκτρα η δεοντολογία, για την ψυχή μας η αγωνία._ΣΧ/Στρατισίνο 

ΥΓ: Σημείωμα αφιερωμένο στον εφ’ όλης της ύλης τρόπο του κ. Γιώργου Γρυλλάκη και μόνο τυχαία δεν λείπουν ονόματα και χαρακτήρες. 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ