Που βρίσκομαι; Κεντρική Άρθρο RSS Feed
Μεγαλύτερη Γραμματοσειρά Μικρότερη Γραμματοσειρά

18.04.2011

Viagaz: Συστήματα υγραεριοκίνησης

Viagaz
Η υγραεριοκίνηση στα αυτοκίνητα είναι διαδεδομένη στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια αφού πέραν της σημαντικής μείωσης κατά 50% του κόστους κατανάλωσης καύσιμου συνεισφέρει:
Στην κατά 15% μείωση των εκπομπών CO2
Στην καλύτερη και μακροβιότερη λειτουργία του κινητήρα, αφού το υγραέριο (LPG-Liquefied Petroleum Gas) αφήνει μηδενικά κατάλοιπα κατά την καύση του
Στο διπλασιασμό της αυτονομίας του αυτοκίνητου σας που πλέον κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο
H VIAGAS αποτελεί το νεότερο μέλος του ομίλου της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ του αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα όλων ανεξαρτήτων των μαρκών.

 
Oι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι της VIAGAS σε συνδυασμό με τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση για την υποδειγματική λειτουργία του αυτοκινήτου σας μετά την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου (LPG), ενώ σας προσφέρει και δύο (2) χρόνια εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας.
 
Στη VIAGAS, και σε διάστημα που κυμαίνεται ανάμεσα σε 1 ή 2 ημέρες, έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου το πλέον εξελιγμένο σύστημα υγραεριοκίνησης εξασφαλίζοντας μειωμένο κατά 50% και πλέον κόστος κατανάλωσης καυσίμου.
 
Μέσω ενός ειδικού διακόπτη που τοποθετείται στο ταμπλό ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καύσιμο που επιθυμεί. Έτσι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις όπου η εύρεση σταθμού ανεφοδιασμού υγραερίου δεν είναι εφικτή τότε το όχημα μπορεί να κινηθεί κανονικά με την βενζίνη. Ουσιαστικά η αυτονομία του αυτοκίνητου διπλασιάζεται μιας και το όχημα έχει πλέον δύο (2) ρεζερβουάρ. Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του εξοπλισμού-κιτ κυμαίνεται από 1.490 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2.090 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τον κινητήρα του αυτοκινήτου. Παράλληλα, η VIAGAS παρέχει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 24 άτοκες δόσεις. 

 
Η VIAGAS παρέχει εγγύηση δύο ετών για τη σωστή λειτουργία του κιτ. Τέλος, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το αυτοκίνητο στο οποίο έχει τοποθετηθεί υγραεριοκίνηση να είναι απολύτως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210-3420500 ή να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.viagas.gr
 
Views: 7092
Αξιολόγηση άρθρου:
0 / 5 (0 έγκυροι ψήφοι)

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα.

Διαβάστε επίσης