top icon
Επικαιρότητα

100 χρόνια Ford

«Feel the history feel the speed»

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο έγινε, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι 4ΤΡΟΧΟΙ σε συνεργασία με την εταιρεία για την συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας της Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό που προσήλθε σε αυτήν είχε την ευκαιρία, ύστερα από κλήρωση, να συνοδηγήσει στο νέο Focus RS και σε αγωνιστικά αυτοκίνητα της Ford δίπλα σε μεγάλους Έλληνες πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης, όσοι παραβρέθηκαν, είδαν στην πίστα μερικά από τα πιο ιστορικά μοντέλα της εταιρείας που τίμησαν και τιμήθηκαν με την παρουσία τους: Mustang, Anglia, Cortina, Model T, Escort, Capri και Sierra Cosworth έδειξαν ότι μπορούν ακόμη με άνεση να εντυπωσιάζουν και να δημιουργούν το συναίσθημα της νοσταλγίας.

Κατά την διάρκεια της συνοδήγησης έγιναν και ασκήσεις δεξιοτεχνίας σε προσωμειωτή απώλειας πρόσφυσης («αράχνη»), ενώ η γιορτή της Ford έκλεισε με την συμμετοχή αναγνωστών σε αγώνα regularite (με σταθερή μέση ωριαία ταχύτητα) στην πίστα.

Η τελευταία αυτή δοκιμασία ανέδειξε και τον μεγάλο τυχερό (Πανταζής Ευστράτιος) που κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Σαν Ρέμο, που θα παρακολουθήσει έτσι από κοντά τον ομώνυμο αγώνα του Wolrd Rally Championship.

Δύο ακόμη ενθουσιώδεις φίλοι του αυτοκινήτου κέρδισαν μία κονσόλα Play Station 2 (Αναγνωστόπουλος Πάρης) και ένα συλλεκτικό βιβλίο αφιερωμένο στα 100 χρόνια της Ford (Κουτσουρέλου Μαρία).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ