top icon
Επικαιρότητα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ GTI 2004 -2005

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα προσέλευση κοινού η εκδήλωση «Αριστεία GTI 2004 -2005». Η ψηφοφορία μεταξύ των 1600 φίλων της αυτοκίνησης που ήρθαν στην πίστα των Μεγάρων ανέδειξε “GTI της χρονιάς” το Volkswagen Golf GTI, ενώ στην κλήρωση που ακολούθησε υπερτυχερός ήταν ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης από τον Νέο Κόσμο, που κέρδισε το αυτοκίνητο

Περίπου 1.600 φίλοι του αυτοκινήτου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «Αριστεία 2004 -2005», που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό των «4Τροχών». Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ, αποδεικνύοντας την απήχηση που έχουν πλέον αποκτήσει τα «Αριστεία GTI» του περιοδικού μας, καθιστώντας τα θεσμό στο είδος τους. Η ψηφοφορία των παρισταμένων ανέδειξε νικητή το Volkswagen Golf GTI, με δεύτερο το Renault Megane και τρίτο το Mini Cooper S, ενώ υπερτυχερός της κλήρωσης που επακολούθησε –με έπαθλο το γερμανικό GTI- ήταν ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης από το Νέο Κόσμο.

Ο μεγάλος νικητής οδηγεί καθημερινά Suzuki Ignis και είναι σταθερός φίλος του θεσμού των «Αριστείων», καθώς βρέθηκε σε αυτόν για τρίτη συνεχόμενη φορά. Πέρισυ ήταν μεταξύ των 100 αναγνωστών μας που κληρώθηκαν για να συνοδηγήσουν, ενώ φέτος αυτό δεν του συνέβη. Όμως η τύχη του χαμογέλασε διαφορετικά, αφού τον ανέδειξε ως μεγάλο υπερτυχερό της κλήρωσης. Όπως μας είπε, «ακούγοντας το όνομά του έμεινε άλαλος, χωρίς να το πιστεύει, όμως γρήγορα την αμηχανία του διαδέχθηκε ένα τεράστιο χαμόγελο».

Κατά τα λοιπά, η ατμόσφαιρα που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των «Αριστείων» ήταν ευχάριστη και εορταστική, καθώς σε αυτό βοήθησε και ο ιδανικός, κατάλληλος για οδήγηση καιρός. Οι οδηγοί των εννέα αυτοκινήτων (Λευτέρης Σωτήρχος, Νίκος και Βασίλης Ζάχος, Λευτέρης Μανιαδάκης, Μανώλης Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Βαζάκας, Λάμπρος Αθανασούλας, Στράτης Χατζηπαγιώτου, Νίκος Τσάδαρης, Δημήτρης Μιχελακάκης, Άγγελος Ζήβας, αλλά και ο Νίκος Σταγόπουλος με το MG ZR 105 που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ενιαίου) ανέβασαν την αδρεναλίνη των 100 αναγνωστών που κληρώθηκαν να συνοδηγήσουν κι ευχαρίστησαν με τον θεαματικό τους τρόπο τους θεατές, που έφυγαν ικανοποιημένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

Την εκδήλωση κάλυψε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Smart TV, ενώ την υποστήριξε με επιλεγμένα μουσικά κομμάτια ο ραδιοφωνικός σταθμός των Τεχνικών Εκδόσεων «87.7 Εν Λευκώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ