top icon
Επικαιρότητα

GT Festival

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φετινό GT Festival, που διοργανώθηκε από τους 4Τροχούς στην πίστα Kartodromo.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση GT Festival που διοργανώθηκε από τους 4Τροχούς την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στην πίστα Kartodromo στα διόδια των Αφιδνών. Ο καιρός συνέβαλε θετικά στην αθρόα προσέλευση των φανατικών και φίλων της αυτοκίνησης και πιο συγκεκριμένα των 10 δημοφιλών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
 
Από τους παρευρισκόμενους 100 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις γρήγορους γύρους, συνοδηγόντας σε ένα από τα αυτοκίνητα που διαγωνίζονταν στο GT Festival, δηλαδή στα Audi TTS Coupe, 500 Abarth, Grande Punto Abarth, Ford Focus ST, Mitsubishi Lancer Evolution, Opel Corsa OPC, Peugeot 308 GT, Peugeot 207 RC, Renault Twingo GT και Subaru Impreza WRX STi. Στη θέση του οδηγού, πέρα από τους συντάκτες των 4Τροχών, βρέθηκαν και αρκετοί οδηγοί αγώνων, όπως ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο Λευτέρης Μανιαδάκης, ο Δημήτρης Βαζάκας και ο Ιαβέρης jr.
 
Νικητής της φετινής διοργάνωσης ανακηρύχθηκε το Mitsubishi Lancer Evolution, το οποίο συγκέντρωσε το 22% των ψήφων του κοινού. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Audi TTS Coupe, με 19%, ενώ τρίτο ήρθε το Grande Punto Abarth, με ποσοστό 14%. Με μικρότερα ποσοστά ακολούθησαν τα Subaru Impreza WRX STi, Ford Focus ST, 500 Abarth, Peugeot 207 RC, Opel Corsa OPC, Peugeot 308 RC και Renault Twingo GT.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από αυτούς που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, ο Γεροντάκης Ευάγγελος έφυγε από την εκδήλωση οδηγώντας ένα Grande Punto Racing το οποίο κέρδισε κατόπιν κλήρωσης και ήταν ευγενική χορηγία της Fiat Auto Hellas. Ο Κος Γεροντάκης δήλωσε αμέσως μετά: «Είχα λάβει μέρος στο GT Festival και το 2005 και το 2007. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα κέρδιζα το Fiat Grande Punto, αφού στην κλήρωση συμμετείχε τόσο πολύς κόσμος. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενδιαφερόμουν ούτως ή άλλως να αγοράσω Grande Punto!».

 
Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν μια υπέροχη Κυριακή, γεμάτη ήχους και μυρωδιές από καμένα λάστιχα, από κινητήρες σε υψηλές στροφές, και αυτοκίνητα που έστριβαν στο όριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ