top icon
Επικαιρότητα

High Speed Festival

Ελάτε όλοι στο ραντεβού με την ταχύτητα την Κυριακή 7 Μαϊου στις 10:00 το πρωϊ στην πίστα των Μεγάρων. Δείτε από κοντά όλα τα κορυφαία σπορ μοντέλα του 2005-2006 και ψηφίστε για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς ανάμεσα από τα 8 υποψήφια μοντέλα.
 
Τον φετινό τίτλο διεκδικούν τα Ford Fiesta ST, Ford Focus ST, Mazda MX-5, Mitsubishi Colt CZT, Opel Astra OPC, Seat Leon TFSI, Skoda Octavia RS και WV Golf GT. Μαζί μας όμως στην πίστα των Μεγάρων θα βρίσκονται και τα Alfa Romeo Brera 3.2, Audi A3 TFSI Quattro, Mazda 6 MPS, Mitsubishi Lancer EVO IX, Nissan 350Z, Opel Meriva OPC, Renault Megane RS, Seat Ibiza FR, Subaru Impreza WRX & STI, VW Golf R32 καθώς και η Porsche CaymanS. Μην χάσετε λοιπόν μια ημέρα γεμάτη με δυνατά μουσικά beat και γρήγορα αυτοκίνητα.
 
Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία 60 τυχεροί μετά από ψηφοφορία θα κερδίσουν μια high speed εμπειρία συνοδήγησης στα αυτοκίνητα της εκδήλωσης. Επίσης μετά από κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν σεμινάριο υψηλής οδήγησης με κορυφαία GTi ενώ από αυτούς ο καλύτερος που θα προκύψει μετά από αξιολόγηση των εκπαιδευτών του 4Tsafetrack θα ταξιδέψει μαζί μας σε High Speed αποστολή του περιοδικού στο εξωτερικό.

Η ψηφοφορία για το GTi της χρονιάς θα ξεκινήσει στις 10:00 και οι κάλπες θα κλείσουν στις 11:30. Ψηφοδέλτια μπορείτε να βρείτε στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν.

Να είστε όλοι εκεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ