top icon
Επικαιρότητα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σχεδιάστε & κερδίστε το δικό σας Citroen DS3

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
CITROEN DS3

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ και η Citroen αναζητούν τη δική σας πρόταση για την οροφή του νέου DS3.

Η οροφή του CITROEN DS3 γίνεται λευκός «καμβάς» έτοιμος να υποδεχτεί τις δημιουργίες σας!
 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ το DS3 με τη δική σας πινελιά!

Τον νικητή θα αναδείξει επιτροπή την οποία θα απαρτίζουν οι:

  • Mark Lloyd – Chief Designer Citroen DS3
  • Μάνος Εμμανουήλ - Διευθυντής Μarketing Citroen Hellas
  • Στέλλα Καραμουσαντά - Διευθύντρια Marketing ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ
  • Μιχάλης Σταυρόπουλος – Διευθυντής Σύνταξης περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ

     

    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    Δημιουργήστε το δικό σας εικαστικό που μπορεί να είναι:
    α. Ελεύθερο σχέδιο
    β. Γραμμικό σχέδιο
    γ. Ζωγραφική (τέμπερα, ακρυλικό, λαδομπογιά, παστέλ κλπ.)
    δ. Κολάζ με όλων των ειδών τα υλικά

    Χρησιμοποιήστε χαρτί, καμβά ή οποιοδήποτε υλικό στο οποίο μπορεί να αποδοθεί το εικαστικό σας ή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα (π.χ. illustrator, painter, photoshop κλπ.).

    Ανεξάρτητα με τη μορφή που θα επιλέξετε για τη δημιουργία του εικαστικού σας η διάσταση πρέπει να είναι Α3 (29,7 Χ 42 εκ.)

    Για ηλεκτρονικές δημιουργίες
    Μορφή αρχείου: jpg, tif, pdf
    Ανάλυση αρχείου: 300 dpi
    Μέγεθος αρχείου αποστολής: έως 4ΜΒ

    Όροι Συμμετοχής
    Κάθε διαγωνιζόμενος αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τους ακόλουθους όρους:
    1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και στις θυγατρικές της εταιρείες, «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.», «ΛΙΜΠΕΚΟΜ A.E.», «ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», «THREE DEE ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «IT PUBLICATIONS HELLAS ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε.», «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ VILLAGE FM 88,3 A.E.», «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ»καθώς και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους, πρώτου και δευτέρου βαθμού.
    2. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος: α. Ταχυδρομώντας το δελτίο συμμετοχής που βρίσκεται στο τεύχος μαζί με τη δημιουργία τους έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., 4ΤΡΟΧΟΙ – CITROEN DS3, Ιωάννου Μεταξά 80, 19400 Καρελάς Κορωπί. Έγκυρα δελτία συμμετοχής θεωρούνται όσα έχουν όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα. Φωτοτυπημένα δελτία συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτά. β. Κάνοντας κλικ στο
    www.4troxoi.gr ή στο www.citroen.gr από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, για να μάθουν το ακριβές link για την ηλεκτρονική συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
    3. Η διάσταση του σχεδίου πρέπει να είναι μεγέθους Α3 (29,7 x 42 εκ.). Για ηλεκτρονικές δημιουργίες, η ανάλυση του αρχείου θα πρέπει να είναι 300 dpi, ενώ το μέγεθος αρχείου αποστολής έως 4ΜΒ. Το εικαστικό που θα βραβευθεί, εφόσον έχει δημιουργηθεί σε ηλεκτρονική μορφή, θα ζητηθεί σε υψηλότερη ανάλυση.
    4. Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν με τους πιο πάνω τρόπους θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα ανακοινωθεί στο
    www.4troxoi.gr και στο www.citroen.gr την Τετάρτη 5 Μαΐου.
    5. Ο νικητής θα κερδίσει ένα (1) αυτοκίνητο CITROEN DS3, με κινητήρα 1.400 κυβικών εκατοστών, 95 hp, VTI Chic.
    6. Στην αξία του αυτοκινήτου δεν περιλαμβάνονται τα τέλη κυκλοφορίας και μεταβίβασής του καθώς και τα έξοδα για την έκδοση πινακίδων, τα οποία βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.
    7. Ο νικητής θα παραλάβει το αυτοκίνητο κατόπιν συνεννόησης με τις «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» εντός εκατόν ογδόντα (180) ημερών από την ημέρα ανάδειξής του. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Το δώρο είναι προσωπικό και αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Νόμιμοι φόροι επί του δώρου, κρατήσεις και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη και αξιοποίηση του δώρου βαρύνουν τον νικητή.
    8. Η «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιαστεί στο δώρο ή για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον νικητή από τη χρήση του.
    9. Με την αποστολή της δημιουργίας, ο διαγωνιζόμενος συμφωνεί ανεπιφύλακτα τα κάτωθι: α) Χορηγεί την άδεια της αποκλειστικής δημοσίευσης της δημιουργίας και του ονόματός του στην περίπτωση που βραβευθεί. β) Αποστέλλει τη δημιουργία του αποκλειστικά για το σκοπό του διαγωνισμού, χωρίς να διατηρεί οποιαδήποτε άλλη αξίωση ή απαίτηση έναντι της «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και της «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» για την ως άνω χορηγούμενη άδεια δημοσίευσης του σχεδίου του. γ) Χορηγεί την άδεια για τη δημοσίευση και ανάρτηση των δημιουργιών του, με αναφορά του ονόματός του, ανεξαρτήτως νίκης του στο διαγωνισμό, σε έκθεση την οποία το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ διατηρεί το δικαίωμα να οργανώσει. δ) Χορηγεί την άδεια για τη χρήση του σχεδίου του από τη «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» με τον οποιονδήποτε τρόπο εκείνη κρίνει κατάλληλο, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ακόμα και εντάσσοντας το νικητήριο σχέδιο στα σχέδια της εταιρείας, άνευ οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος.
    10. Το εικαστικό που θα αποστείλει πρέπει να είναι δική του δημιουργία, να είναι πρωτότυπο, αυθεντικό, και μέχρι την πρώτη δημοσίευσή του στο περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ να μην έχει δημοσιευθεί σε κανέναν ηλεκτρονικό ή έντυπο υλικό φορέα ή μέσο ενημέρωσης.
    11. Η «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και η «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» δεν φέρουν ευθύνη έναντι των διαγωνιζομένων ή τρίτων για οποιαδήποτε θέματα είναι πιθανό να προκύψουν και σχετίζονται με δικαιώματα, ευρεσιτεχνίες, σήματα, στα σχέδια και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα που θα υποβληθούν σε αυτές στο πλαίσιο του διαγωνισμού.
    12. Η «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και η «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.
    13. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων του κατά τα παραπάνω.
    14. Με δεδομένο ότι η «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και η «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ», στο πλαίσιο του διαγωνισμού, θα επεξεργάζονται προσωπικά στοιχεία των αναγνωστών του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, ηλικία, επάγγελμα), αναλαμβάνουν αμφότερες την υποχρέωση να τηρήσουν τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβούν στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού (δημοσιοποίηση των ονομάτων τους στο περιοδικό και στο site αυτού, σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο Ν. 2472/1997), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των αναγνωστών. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα η «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και η «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» δεσμεύονται να μην τα κοινοποιήσουν σε κανέναν τρίτο φορέα.
    15. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του. Ο νικητής ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά των «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» και «CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ» και ουδεμία αμοιβή ή αποζημίωση δικαιούται.
     

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ