top icon
Επικαιρότητα

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ by 4ΤΡΟΧΟΙ

Μια ειδική έκδοση με τίτλο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ» θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στα περίπτερα, όπου θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην επόμενη χρονιά.

Αυτές τις ημέρες δεν ετοιμάζουμε απλώς το πρώτο τεύχος του 2015, αλλά και μία ειδική έκδοση με τίτλο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ», η οποία θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας, όπου θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην επόμενη χρονιά.

 

Μέσα από την ιδιαίτερη θεματολογία της, προσπαθήσαμε να σας αποκαλύψουμε όλα όσα θα συναντήσετε στο χώρο του αυτοκινήτου, και όχι μόνο, στο προσεχές ή μακροπρόθεσμο μέλλον.

Μεταξύ άλλων, σημειώστε: Διασχίζουμε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με το εντυπωσιακό μονοθέσιο της ομάδας Formula Student του Πανεπιστημίου Πάτρας (ηλεκτρικό, με 76,4 κιλά ροπής και 234 κιλά βάρος…), ενώ στη συνέχεια το δοκιμάζουμε στην πίστα KartMania της πόλης.

Ταυτόχρονα, ταξιδεύουμε στις Κάτω Χώρες, παρέα με το Toyota Prius plug-in Hybrid. Αυτά και πολλές ακόμη εκπλήξεις, από το παρόν και φυσικά το μέλλον…

Καλή ανάγνωση!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ