top icon
Επικαιρότητα

Mercedes «Cirquit 63» στα Μέγαρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης «Cirquit 63» που διοργάνωσε η Mercedes, σε συνεργασία με τους 4Τροχούς, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Εκατοντάδες κόσμου, προσκεκλημένοι της γερμανικής εταιρίας και φίλοι του αυτοκινήτου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις νέες προτάσεις της Mercedes, συμπεριλαμβανομένων των C63 AMG, SL 500, CLC και SLK.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν test drive σε αρκετά νέα μοντέλα, ακολουθώντας μία προκαθορισμένη διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την αδρεναλίνη της αγωνιστικής συνοδήγησης μέσα στην πίστα.

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν 4 Mercedes C63 AMG των 457 ίππων, τις οποίες οδήγησαν γνωστοί οδηγοί αγώνων όπως ο Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Λάμπρος Αθανασσούλας, ο Νίκος Τσάδαρης, καθώς και ο Διευθυντής των 4Τροχών, Στράτης Χατζηπαναγιώτου ή «Στρατισίνο».

Πέραν αυτών υπήρξε διαθέσιμος ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων C180, C200 και SLK 200, τα οποία προσέφεραν εξίσου δυνατές συγκινήσεις στο κοινό, στα χέρια των Δημήτρη Κύρκου, Θανάση Γιαννακόπουλου, Κώστα Αργυρίου, Νίκου Δέγλερη, Κώστα Πανουργιά αλλά και μελών της συντακτικής ομάδας των 4Τροχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ