top icon
Επικαιρότητα

RUSH – OI ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι όροι του διαγωνισμού, για να κερδίσετε μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις για την anvant-premiere της ταινίας Rush στις 18 Σεπτεμβρίου.

RUSH

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Τον Διαγωνισμό διοργανώνουν η εταιρεία Alpha Editions AE και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ σε συνεργασία με την εταιρεία MEDIATEL AΕ (Τεχνικός Πάροχος). Η Alpha Editions AE δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων από τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης, αφού την κλήρωση την έχει αναθέσει στην εταιρεία MEDIATEL ΑΕ.

 

  1. Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στους όρους του Διαγωνισμού. Εξαιρούνται της συμμετοχής οι υπάλληλοι των εταιρειών του ομίλου Alpha Editions και της Mediatel, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.

 

  1. Ο ενδιαφερόμενος που θα συμμετάσχει στον Διαγωνισμό χρεώνεται για την αποστολή των γραπτών μηνυμάτων προς τον πενταψήφιο αριθμό 19300 με το ποσό των 0,62 ? (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανά γραπτό μήνυμα. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

  1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 30/08/2013 έως και τη 12η/09/2013.

 

  1. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τον κωδικό 4TROXOI (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στον πενταψήφιο αριθμό 19300.

 

  1. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

 

  1. Η Διοργανώτρια εταιρεία θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος της κάρτας SIM που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό.

 

  1. Η κλήρωση για τους πενήντα (50) νικητές του Διαγωνισμού, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση 2 ατόμων για την την αβάν-πρεμιέρ της ταινίας Ρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/09/2013 στα γραφεία της εταιρίας Mediatel, Λεωφ. Κηφισίας 125-127, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυμεί).

 

  1. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα πρέπει να αξιοποιήσουν το δώρο τους αποκλειστικά την ημερομηνία της πρεμιέρας.

 

  1. Η Διοργανώτρια εταιρεία Alpha Editions δικαιούται να ματαιώσει τις κληρώσεις ή και να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης.

 

  1. Η Διοργανώτρια εταιρεία και ο τεχνικός πάροχος διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώσουν συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Μηνύματα με ελλιπή στοιχεία ή ακατανόητο περιεχόμενο θα αποκλείονται από την κλήρωση.

 

  1. Η Mediatel δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που οφείλονται είτε σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία) είτε σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

 

  1. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του. Η δε συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί το δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

 

  1. Με τη συμμετοχή στην κλήρωση ο κάθε συμμετέχων συναινεί να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία από τον Διοργανωτή (Alpha Editions ΑΕ) ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατʼ εντολή και για λογαριασμό του. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από τον Διοργανωτή και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω sms, ηλεκτρονικά ή με άλλο τρόπο για τις προωθητικές ενέργειες των περιοδικών του Διοργανωτή και του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με τον Ν.2472/1997, όπως ισχύει, τον Ν.2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, την τροποποίηση ή τη διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει, επικοινωνώντας με την εταιρεία Alpha Editions ΑΕ ή με οποιονδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Διοργανώτρια εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ