top icon
Επικαιρότητα

Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης 4Τροχοί-Alfa Romeo

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Auto Festival το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης, από τους 4Τροχούς και την Alfa Romeo MiTo.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πίστα του Auto Festival το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης, το οποίο διοργανώθηκε από τους 4Τροχούς και την Alfa Romeo. Οι πενήντα τυχεροί που απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις που υπήρχαν στα δελτία συμμετοχής στο περιοδικό, αλλά και προέκυψαν μετά από τη διαδικασία κλήρωσης, συνάντησαν νωρίς το πρωί τις απαστράπτουσες Alfa Romeo MiTo στην πίστα του Auto Festival, και μαζί τους έμπειρους εκπαιδευτές της σχολής ασφαλούς οδήγησης Safetrack, αλλά και συντάκτες του περιοδικού μας. Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι πενήντα υποψήφιοι πέρασαν από «εξονυχιστική εξέταση» μέσα από την διαδικασία πρακτικών και θεωρητικών ασκήσεων.
 
Η διαδικασία ήταν ίδια και για τα δύο γκρουπ. Αρχικά, οι μαθητευόμενοι βρέθηκαν στην αίθουσα της σχολής, όπου και υπήρχε η απαραίτητη ενημέρωση από τους εκπαιδευτές-εξεταστές. Στη συνέχεια, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, πέρασαν από τρεις διαφορετικές ασκήσεις. Πρώτον την «μικρή αράχνη», η οποία και προσομοιώνει συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης στους πίσω τροχούς. Κατά δεύτερον την άσκηση του φρεναρίσματος, και τέλος τη διαδικασία του σλάλομ και της αποφυγής εμποδίου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος υπήρχε και γραπτή εξέταση, με τους υποψήφιους «φοιτητές» της σχολής Internazionale Guida Sicura, στην πίστα R. Paletti να έπρεπε να απαντήσουν γραπτώς, σε μία σειρά ερωτήσεων.
 
Μέσα από αυτή τη διαδικασία, προέκυψαν οι δέκα μεγάλοι τυχεροί, οι οποίοι ξεχώρισαν για τις οδηγικές τους ικανότητες τους και θα βρεθούν για δύο μέρες στη σχολή στο Βαράνο. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η διαδικασία έγινε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, παρά τα τερτίπια του καιρού και την συνεχή βροχόπτωση, με το επίπεδο των συμμετεχόντων να είναι ιδιαίτερα υψηλό! Γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο.
 
Οι δέκα τυχεροί που θα βρεθούν, λοιπόν, στο Βαράνο, είναι αλφαβητικά οι:
Αποστόλου Κώστας
Γεωργακάκος Βασίλης
Κατωπόδης Σπυρίδων
Κουμαραδιός Νικόλαος
Σιμιντζής Γεώργιος
Σπανός Σωτήρης
Στεργίου Δημήτρης
Τσέκας Φίλιππος
Φάσσας Αθανάσιος
Φωτσιτζής Βασίλης
 
Οι δέκα παραπάνω τυχεροί, θα βρεθούν για δύο ημέρες στο Βαράνο και θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ακούσουν τις συμβουλές και οδηγίες των εκπαιδευτών και των ανθρώπων της σχολής Internazionale Guida Sicura, ζώντας παράλληλα και μία μοναδική εμπειρία.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ