top icon
Επικαιρότητα

VW Golf GT: το GTi της χρονιάς

Με επιτυχία και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το «Ηigh Speed Festival 2006» που διοργάνωσαν οι 4ΤΡΟΧΟΙ με χορηγό την ΒΡ Ultimate, στα πλαίσια του οποίου έγινε η ανάδειξη του GTi της χρονιάς ανάμεσα σε οκτώ υποψήφια μοντέλα. Η ψηφοφορία ανέδειξε νικητή το Volkswagen Golf GT, με ποσοστό 24%, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν το Mazda MX5 (18%) και το Opel Astra OPC (16,5%).  Τις επόμενες θέσεις κατέλαβαν τα Ford Focus ST (12,5%), Ford Fiesta ST (9,5%), Seat Leon TFSI (9%), Mitsubishi Colt CZT (7%) και Skoda Octavia5 RS (3,5%).
 
Στην πίστα των Μεγάρων βρέθηκαν ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και τα Alfa Romeo Brera 3.2, Audi A3 TFSI Quattro, Mazda 6 MPS, Mitsubishi Lancer EVO IX, Nissan 350Z, Opel Meriva OPC, Renault Megane RS, Seat Ibiza FR, Subaru Impreza WRX & STI, VW Golf R32, καθώς και η Porsche Cayman S.
 
Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία 60 τυχεροί κέρδισαν μια «high speed» εμπειρία συνοδήγησης στα αυτοκίνητα της εκδήλωσης.
 
Μετά από κλήρωση, 10 τυχεροί κέρδισαν σεμινάριο υψηλής οδήγησης με κορυφαία GTi, ενώ ο καλύτερος που θα προκύψει από αυτούς μετά από αξιολόγηση των εκπαιδευτών του «4Tsafetrack» θα ταξιδέψει σε High Speed αποστολή του περιοδικού στο εξωτερικό.
 
Τα ονόματα των 10 αναγνωστών είναι τα εξής:
 
Αναστασάτος Σπύρος
Δούκας Σπύρος

Ελεφάντης Δημήτρης

Ζαφειράκης Χαράλαμπος
Καφετζόπουλος Θέμης
Μιχαλόπουλος Αλέξανδρος
Λυκουρέσης Διονύσης
Ξένος Άγγελος
Πάτρωνας Κώστας
Ρούπας Ανδρέας
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που μας προσέφεραν τις εταιρείες Mantis (χυμοί), Nespresso (καφέδες -ροφήματα) και Krups (μηχανές εσπρέσο -καπουτσίνο).
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ