top icon
Επικαιρότητα

Νέο Kia Optima

Η τέταρτη γενιά στη Φρανκφούρτη

Η τέταρτη γενιά Optima, που θα αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στο 4ο τρίμηνο του 2015, ξεχωρίζει για το μοντέρνο εξωτερικό της και την πλούσια εσωτερική διακόσμηση. Προσφέρει περισσότερο χώρο για όλους τους επιβαίνοντες, μια σειρά από νέες τεχνολογίες και μια ευρεία επιλογή από αποδοτικούς κινητήρες. Το νέο μοντέλο προσφέρει βελτιωμένη οδική συμπεριφορά συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο και διατηρεί τη σπορ εικόνα του, που το κατέστησε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Kia σε όλο τον κόσμο. Το Kia Optima διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την Kia Motors Europe επιτρέποντας στη μάρκα να προσελκύσει νέους πελάτες.

Ο αναβαθμισμένος πετρελαιοκινητήρας CRDi 1.7-λίτρων αναμένεται να αντιπροσωπεύσει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων στην Ευρώπη. Μεταφέρθηκε από το υπάρχον μοντέλο, λαμβάνοντας όμως μια σειρά από τροποποιήσεις για την εφαρμογή του στο νέο Optima, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απόδοση ισχύος και ροπής, και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Διαθέτει 141ps (από 136ps) και 340 Nm ροπής (αυξήθηκε από 325 Nm) και προσφέρει βελτιωμένη απόκριση και χαμηλή ροπή. Επίσης διαθέτει χαμηλότερες εκπομπές CO2, μειωμένες κατά 14% στα 110 g / km (με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και την τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου της Kia Idle Stop / Go).

Το νέο Kia Optima θα αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στο 4ο τρίμηνο του 2015 και πιθανότατα στην Ελλάδα από τις αρχές του 2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ