top icon
Επικαιρότητα

Teaser: Subaru Impreza Sedan Concept

Μετά το ντεμπούτο της πρωτότυπης έκδοσης hatchback του νέου Impreza, η Subaru φέρνει στην Έκθεση του Λ. Άντζελες την 4θυρη εκδοχή του.

Η ιαπωνική εταιρεία, μετά την πρεμιέρα του Impreza Hatchback Concept στο Τόκιο, μας δίνει σήμερα μια… ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε στο Λ. Άντζελες σε λίγες μέρες από σήμερα. Σχεδιαστικά, οι αναφορές στο πρώτο αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από διακριτές, με την σπορ οροφή και τον «έντονη» τρίτο όγκο να δένουν αρμονικά με το εμπρός μέρος, το οποίο δεν αναμένεται να διαφοροποιείται από εκείνο του Impreza Hatchback Concept.

Φυσικά, κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες της σεντάν εκδοχής, η οποία βρίσκεται πολύ «κοντά» στη γραμμή παραγωγής, βρίσκεται η νέα πλατφόρμα της Subaru, η οποία είναι ευρύτερα γνωστή σήμερα με την ονομασία Subaru Global. Από πλευράς διαστάσεων, οι αυξητικές τάσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα… μετρημένες, με τις όποιες ουσιώδεις διαφορές να εντοπίζονται στο μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες , τα νέα Impreza θα «κουβαλούν», όταν τελικά μπουν στην παραγωγή, τη νέα γενιά επίπεδων κινητήρων της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία θα διαθέτει μεταξύ άλλων άμεσο ψεκασμό του καυσίμου καθώς και σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων που βελτιώνει τόσο τις εκπομπές ρύπων όσο φυσικά και τις απαιτήσεις σε καύσιμο.

Περισσότερα, σε λίγες μέρες από σήμερα όταν οι Ιάπωνες «ξεδιπλώσουν» πλήρως το προφίλ του νέου Impreza Sedan Concept._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ