top icon
Επικαιρότητα

2o “Thessaloniki Formula Show”

Η Aristotle Racing Team σας προσκαλεί στο “2o Thessaloniki Formula Show” την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00 – 20:00 στην πλατεία Αριστοτέλους!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά, μας καλούν να παρακολουθήσουμε ένα αγωνιστικό υπερθέαμα στο κέντρο της πόλης. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα απομονωθεί μέρος της πλατείας Αριστοτέλους, από την οδό Μητροπόλεως μέχρι την Λεωφόρο Νίκης, μετατρέποντας το σε πίστα!

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας και να παρακολουθήσετε το αγωνιστικό μονοθέσιο ART14 σε δράση και πολλά ακόμη, όπως μας προϊδεάζουν τα παιδιά μέσα από την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook:

“Στην εκδήλωση θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Βασίλης Ορφανός, ο οποίος θα τρέξει με τη μηχανή του εντός της πίστας, ώστε το κοινό να παρακολουθήσει έναν έμπειρο οδηγό του δυσκολότερου αγωνίσματος rally raid του κόσμου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τηλεκατευθυνόμενα Buggies από την πίστα των Σερρών που θα τρέχουν και θα κάνουν άλματα σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Για τους μικρότερους fans της ομάδας μας θα υπάρχει στην πλατεία το μονοθέσιο ART12 διαμορφωμένο ως προσομοιωτή για να οδηγήσουν και οι μικροί μας φίλοι ως οδηγοί Formula. Μουσική, κληρώσεις, εκθεσιακά οχήματα και άλλες δράσεις θα συνοδεύουν αυτό το μεγάλο γεγονός.

Μην το χάσετε!”

Εμείς, θα είμαστε μαζί τους, όπως και σε κάθε προσπάθεια, νέων παιδιών με όνειρα και φιλοδοξίες._Μ. Σαλ.

Διαβάστε και αυτό!

Δείτε εδώ το -promo- βίντεο:

 
Τι είχε γίνει όμως πέρυσι; Ας δούμε το βίντεο που ακολουθεί…
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ