top icon
Επικαιρότητα

4ΤΡΟΧΟΙ EXTRA: Ταξιδεύοντας!

Το θερμόμετρο επιτέλους ανέβηκε, και εμείς είμαστε με περισσότερη ταξιδιωτική διάθεση από ποτέ! Τον προηγούμενο καιρό δεν ετοιμάζαμε απλώς το επόμενο τεύχος, αλλά και μία ξεχωριστή έκδοση, που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα όλης της χώρας.

Ετοιμάστε λοιπόν τα μπαγκάζια σας και ταξιδέψτε μαζί μας για «μικρές αποδράσεις» αλλά και «μεγάλους προορισμούς», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο της συγκεκριμένης έκδοσης. Πανέμορφα ελληνικά νησιά, εντυπωσιακή ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και πινελιές από εξωτερικό σε ένα περιοδικό τις σελίδες του οποίου θα χαίρεστε πραγματικά να ξεφυλλίζετε, είτε βρίσκεστε σε κάποια παραλία την επόμενη περίοδο, είτε στο σπίτι, είτε σε κάποιον από τους προορισμούς που σας προτείνουμε.

Ταυτόχρονα, συμβουλές και οδηγίες για να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε απρόοπτο που μπορεί να μας συμβεί στο αυτοκίνητο και να μας χαλάσει τη διάθεση και, φυσικά, τις διακοπές, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς οι ίδιοι σε καλή σωματική κατάσταση πριν ταξιδέψουμε, αφού όλα παίζουν το ρόλο τους…

Αυτά και πολλά ακόμα μέσα από τις σελίδες του «Ταξιδεύοντας». Τι άλλο μένει να πούμε;

Μα, φυσικά, καλό καλοκαίρι για όλο τον κόσμο. Απολαύστε το!_ Μ. Σαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ