top icon
Επικαιρότητα

Auto Festival 2017 στη Θεσσαλονίκη

Promauto και HELEXPO διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά σε μια διπλάσια από πέρσι έκταση την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για το τριήμερο 7-8-9 Απριλίου όχι μόνο να δουν νέα μοντέλα αυτοκινήτων από 20 διαφορετικούς εκθέτες αλλά ανάμεσα σε αυτά και ιδιαίτερα σημαντικές πρώτες πανελλήνιες παρουσιάσεις, όπως το νέο Skoda Kodiaq, η Alfa Romeo Stelvio, το Nissan Micra, η Mercedes E Class coupe κ.α. Επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες, οδήγηση σε Off Road διαδρομή, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και έκθεση κλασικού αυτοκινήτου. Το auto Festival απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, σε λάτρεις του αυτοκινήτου, σε γνώστες και μη. Την έκθεση εγκαινίασε η υφυπουργός εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά._Γιώργος Παπαδόπουλος

Το εισιτήριο εισόδου είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου είναι δωρεάν. Η έκθεση λειτουργεί Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ