top icon
Επικαιρότητα

Citizenpass

Η ΔΑΕΜ ΑΕ σε συνεργασία με τη Warply λανσάρει το Citizenpass, τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για εύκολη και γρήγορη στάθμευση στην πόλη της Αθήνας.

Το Citizenpass αποτελεί ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο, που έρχεται να αναβαθμίσει τη σχέση του πολίτη με το Δήμο και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Δήμο Αθηναίων. Πρόκειται για το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι Δήμου, όπου ο χρήστης μπορεί να «φορτώσει» χρήματα και στη συνέχεια να προαγοράσει για μελλοντική χρήση του στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων. Το Citizenpass χρησιμοποιεί το WarplyPay, με διασύνδεση με την Εθνική Τράπεζα για την εκκαθάριση των πληρωμών, με κάρτες Mastercard και Visa όλων των τραπεζών, ενώ η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται από τις υψηλότερες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Το Citizenpass έχει σχεδιαστεί και διακρίνεται για την ευκολία που προσφέρει στη χρήση, καθώς μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης εντοπίζει με ακρίβεια τη θέση του οχήματός του (GPS λειτουργία) στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων και αγοράζει στη στιγμή το χρόνο στάθμευσης που επιθυμεί. Με την επιτυχή ενεργοποίηση της στάθμευσης λαμβάνει και το αντίστοιχο αποδεικτικό πληρωμής στην ηλεκτρονική του διεύθυνση. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα ενημέρωσης με push notification, 10 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου στάθμευσης και επέκτασής του εξ αποστάσεως.

Σύντομα στο Citizenpass θα προστεθούν περισσότερες λειτουργίες, ώστε μέσω μιας και μόνο mobile εφαρμογής να διευκολύνονται οι πολίτες στις καθημερινές τους συναλλαγές με τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ενώ στόχος της ΔΑΕΜ ΑΕ και της Warply είναι να ενταχθούν σε αυτό και άλλοι Δήμοι της Ελλάδας.


Για δωρεάν λήψη της εφαρμογής, σε Android και iOS και περισσότερες πληροφορίες http://www.citizenpass.gr/


Η ΔΑΕΜ ΑΕ, αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Αθηναίων, εκτελεί πολυεπίπεδα έργα πληροφοριακών και τεχνολογικών συστημάτων και ψηφιακών υποδομών σε Δήμους, Φορείς και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ιδρύματα, υλοποιεί έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συμπράττει σε ευρωπαϊκά έργα Έρευνας και Ανάπτυξης Καινοτομίας, διενεργεί τις τεχνικο-οικονομικές μελέτες για έργα ΕΣΠΑ και αναλαμβάνει την ωρίμανση και διαχείρισή τους. Για τις δράσεις και τα έργα της ΔΑΕΜ ΑΕ επισκεφτείτε το www.daem.gr και το λογαριασμό της ΔΑΕΜ Α.Ε. στο Facebook.


Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing, Loyalty & CRM. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε 6 χώρες, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply Engage υπηρεσίες Loyalty & CRM, couponing, ordering και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ