top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017

Από σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Απριλίου, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter. 

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και περίπτερα εταιρειών με αξεσουάρ αναβατών και μοτοσυκλετών, εταιρείες λιπαντικών και ελαστικών. Κατά την διάρκειά της θα πραγματοποιούνται καθημερινά test rides με μοτοσυκλέτες και scooter από τις εταιρείες SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON.

Οι ώρες διεξαγωγής των test rides είναι τις καθημερινές 16:00 – 18:00 και το Σαββατοκύριακο 12:00 – 18:00. Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2017 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά την official μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi και την REPSOL RC213V του επίσης Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez.

Το Σάββατο 22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σεμινάριο με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα, γιατί συμβαίνουν και πώς να μην εμπλακείτε» με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος).

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr

Εδώ: η επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Εδώ: τιμές εισιτηρίων.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ