top icon
Επικαιρότητα

Environmental Awards 2016: Βράβευση της Toyota

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά η τελετή απονομής των Environmental Awards 2016, που διοργάνωσε η Boussias Communications.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και experts σε θέματα περιβάλλοντος. Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications και παρουσίασε η δημοσιογράφος Αθηναΐδα Νέγκα.

Η Τoyota Ελλάς στην συγκεκριμένη διοργάνωση κατέκτησε δυο βραβεία:

GOLD στην ενότητα Human Environment στην κατηγορία Sustainable Product or Service: Aπευθύνεται στις επιχειρήσεις που έχουν επιτύχει να αναπτύξουν και να παράγουν καινοτόμα, αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, διαδικασίες, εφαρμογές ή υπηρεσίες, εφαρμόζοντας τις ενδεδειγμένες πρακτικές ή τεχνολογίες (μείωση της χρήσης πρώτων υλών, ορθολογική διαχείριση ενέργειας, ΤΠΕ, υπεύθυνη χρήση προϊόντων/αγαθών, βιώσιμη διαχείριση της αλυσίδας αξίας).

BRONZE στη ενότητα Resourcse Sustainability Industry στην κατηγορία Sustainable Energy Intensive Industry. Tο βραβείο αυτό απευθύνεται στις επιχειρήσεις της ενεργοβόρου βιομηχανίας, που έχουν εφαρμόσει τεχνολογικές λύσεις / πρακτικές και μεθόδους παραγωγής / συμπαραγωγής, οι οποίες επιτυγχάνουν μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας και των εκπεμπόμενων ρύπων ή τη βέλτιστη αξιοποίηση των πρώτων υλών / φυσικών πόρων που χρησιμοποιούν. Επίσης, συμμετοχή από επιχειρήσεις του κλάδου που έχουν υλοποιήσει επιτυχημένες πρακτικές επικοινωνίας για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Η Κριτική Επιτροπή του Θεσμού Εnvironmental Awards 2016 αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση, ενώ από την πλευρά της Toyota Ελλάς, ο κ. Χρήστος Βόντας, Network Director και η κα Κλ. Χατζηγιάννη, Press Relations Manager, παρέλαβαν τα βραβεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ