top icon
Επικαιρότητα

H Suzuki χορηγός του ELLINIKON Cross Country Race 2016

Αρωγός και υποστηρικτής, όχι απλά χορηγός, είναι η Suzuki στο 1ο ELLINIKON Cross Country Race 2016 προσφέροντας απλόχερα ως όχημα υποστήριξης το Vitara.

Το 1ο ELLINIKON Cross Country Race αποτελεί μια σπουδαία αθλητική οργάνωση ορεινού τρεξίματος, πιστοποιημένη από το International Trail Running Association (ΙTRA),η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2016. Ο αγώνας που παίρνει εκκίνηση στις 07.00 το πρωί του Σαββάτου και έχει χρονικό όριο 12 ωρών. Πραγματοποιείται σε συνολική απόσταση 51,7 χιλιομέτρων στα 2.190 μέτρα υψόμετρο σε ποικιλία εδαφών, όπως μονοπάτια, αγροτικοί δρόμοι και άσφαλτο, διανύοντας τα χωριά Ελληνικό, Παλαιοχώρι, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι και Στεμνίτσα.

Η παρουσία των τεσσάρων VITARA σε όλο το πλαίσιο των διοργανώσεων του ELLINIKON Cross Country Race, και των δύο εξίσου σημαντικών παράλληλων διοργανώσεων του διήμερου 10-11 Σεπτεμβρίου, του 1ου ορεινού ημιμαραθώνιου ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon 2016 και του δρόμου υγείας ELLINIKON Fun Run 2016, θα συμβάλλει ενεργά στην απόλυτη επιτυχία της άρτιας αθλητικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ