top icon
Επικαιρότητα

Korres P4: επιτέλους μπαίνει στην παραγωγή (Video)

Το εξωφρενικό ελληνικής σχεδίασης supercar παντός εδάφους μπαίνει στην παραγωγή, όχι όμως στη χώρα μας.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Κ” της Καθημερινής, όπου ο εμπνευστής του ιδιαίτερου αυτού οχήματος επιβεβαίωσε τη θετική εξέλιξη όσο αφορά την παραγωγή του Korres P4. Να θυμίσουμε πως η μοναδικότητα του τελευταίου έγκειται στο γεγονός πως η ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση, του επιτρέπει να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων στην άσφαλτο, με εκείνα μιας hardcore εκτός δρόμου κατασκευής.

KORRES P4

Δυστυχώς και παρά κάποιες προσπάθειες του Δημήτρη Κορρέ, δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά του για την κατασκευή του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Κορρέ που μας επιβεβαίωσε πως το όλο project παραχωρήθηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην αμερικανική εταιρεία Kirkham Motorsports και την Hi-Teck automotime στη Ν.Αφρική, η οποία, όπως μας είπε είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χειροποίητων αυτοκινήτων.

Στη θέση του κινητήρα θα τοποθετηθεί ένας 6.2 με μηχανική υπερτροφοδότηση και ισχύ 640 ίππους, ενώ το σύστημα μετάδοσης θα προμηθεύει μια βρετανική εταιρεία.

Τόσο το αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό θα τροποποιηθούν, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2019.

Η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στο Δημήτρη Κορρέ να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα project του στο χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ KORRES P4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΡΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ