top icon
Επικαιρότητα

Μεσημεριανή βόλτα @ #GR80s

Smartphone δεν είχαμε εκείνη την ιδιαίτερη δεκαετία, τώρα όμως υπάρχει! Ελάτε λοιπόν να δούμε παρέα, μερικές φωτογραφίες που έχει στην μνήμη του, έπειτα από την χθεσινή μας περατζάδα στην Τεχνόπολη…

Σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία μοναδική -συμμετοχική- έκθεση "Η Ελλάδα του '80 στην Τεχνόπολη", η οποία ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου, με την απήχησή της να είναι ήδη μεγάλη, αφού σύμφωνα με τους υπευθύνους, έχουν περάσει από αυτήν, ήδη, περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες!

Ο λόγος; 4.000 εκθέματα, 18 περίπτερα, διαδραστικές εφαρμογές, σπάνιες φωτογραφίες, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της δεκαετίας (συγκεντρώθηκαν με την βοήθεια της ιστοσελίδας μας και των social media του περιοδικού), καθώς και πάνω από 30 παράλληλες εκδηλώσεις, προβολές, ειδικές εκθέσεις, διαλέξεις, ημερίδες – μεταξύ των οποίων και αυτή των 4ΤΡΟΧΩΝ, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:00 – 20:00 (INNOVATHENS).

Αν δεν έχετε ήδη πάει, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, με την έκθεση να διαρκεί έως τις 12 Μαρτίου! Αν και με την συγκεκριμένη απήχηση, προβλέπουμε και παράταση.

Το ωράριο λειτουργίας είναι:
Τρίτη έως Παρασκευή: 12:00 – 20:00
Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 22:00

Μια μικρή ιδέα λοιπόν, στις φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά μην μείνετε σε αυτές. Ταξιδέψτε και εσείς στον χρόνο! Σε μια εποχή με πολλά καλά αλλά και κακά. Μερικά από τα οποία τα πληρώνουμε έως σήμερα… Όπως και να έχει όμως, αξίζει να την θυμηθούμε!_Μ. Σαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ