top icon
Επικαιρότητα

Tο νέο Honda CRV από τις αρχές Mαΐου και στην Eλλάδα

Aπό τις αρχές του Mαΐου αναμένεται να ξεκινήσει και στην χώρα μας η διάθεση του ανανεωμένου Honda CRV. Tο όχημα ελεύθερου χρόνου (SUV) της Iαπωνικής εταιρείας έχει επηρρεαστεί σχεδιαστικά από το νέο Civic και το πολυμορφικό Stream, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το παλαιότερο μοντέλο, νέο κινητήρα και πιο άκαμπτο πλαίσιο.


Eξωτερικά οι καμπύλες του είναι περισσότερο τονισμένες με μεγαλύτερα τα εμπρός φωτιστικά σώματα, με τους εσωτερικούς χώρους να έχουν αυξηθεί σε ποσοστό περίπου 9%. H χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ είναι τώρα 527 λίτρα έναντι των προηγούμενων 374, ενώ έχει έξυπνα αυξηθεί και ο χώρος για τους πίσω επιβάτες.


Kάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός μας δίλιτρος κινητήρας i-VTEC, με ισχύ 150 ίππων, ο οποίος θα περίπου 10 δλ./ώρα για να επιταχύνει μέχρι τα πρώτα 100 χιλιόμετρα.


Σύμφωνα με τους τεχνικούς της εταιρείας η ανάρτηση έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες. Επίσης πιο κοντές είναι οι σχέσεις του κιβωτίου ενώ η πρώτη θα έχει μεγαλύτερη αναρριχητική και ελκτική ικανότητα.


 Σχετικά με την μέση κατανάλωση του νέου CRV, τα στελέχη της εταιρείας υποστηρίζουν πως δεν θα ξεπερνά τα 9 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Όπως μας ενημέρωσε η επίσημη αντιπροσωπία η τιμή του νέου CRV θα είναι στα ίδια επιπεδα με αυτήν που ισχύει στο υπάρχον μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ