top icon
Επικαιρότητα

Νέο teaser του πρωτοτύπου της Italdesign

Μια ακόμα φωτογραφία από τον ιταλικό σχεδιαστικό οίκο, ο οποίος θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα αγνώστων… λοιπών στοιχείων πρωτότυπο.

Η τρίτη κατά σειρά φωτογραφία που σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα η Italdesign εξακολουθεί να μη ρίχνει άπλετο «φως» στη μορφή του πρωτοτύπου που θα δούμε στις αρχές Μαρτίου στην κοσμοπολίτικη Γενεύη. Ωστόσο, απ’ όσα μπορούμε να διακρίνουμε, αλλά και από τις «λιτές» διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων της Italdesign ότι θα διαθέτει ένα «ισχυρό κινητήρα» προσφέροντας «υψηλές επιδόσεις», ασφαλές είναι να εικάσουμε πως θα πρόκειται για ένα κουπέ μοντέλο με σπορ χαρακτήρα, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα κατασκευαστεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Και συγκεκριμένα, σε μόλις πέντε!

Από τις παρελθούσες teaser φωτογραφίες, εμμέσως πλην σαφώς, κατέστη γνωστό ότι το πρωτότυπο της Italdesign θα διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα φωτισμού αντίστοιχο ενδεχομένως με εκείνο που πρόσφατα έφερε στο… φως η Audi.

Θυμίζουμε πως το VW Group «απορρόφησε» το διάσημο ιταλικό σχεδιαστικό οίκο που ίδρυσαν το 1968 οι Giorgetto Giugiaro και Aldo Mantovani αποκτώντας το 2010 το 90,1% του μετοχικού του σχήματος. Πέντε χρόνια αργότερα, ο γερμανικός Όμιλος προχώρησε στην εξαγορά και του εναπομείναντος ποσοστού, το οποίο κατείχε στα χέρια της η ιταλική εταιρεία._X.Α.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ