top icon
Επικαιρότητα

Συνεργασία αστεριών!

Το αστέρι της Mercedes-Benz Hellas συναντάει στον δρόμο του τα 6 αστέρια του Παναθηναϊκός Superfoods για μία συνεργασία κορυφής, που μόλις ξεκίνησε!

Επιστρέψαμε από τα κεντρικά της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Νέα Κηφισιά και συγκεκριμένα από τον ιδιαίτερο χώρο “HALL OF STARS”, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας συνεργασίας. Εκεί, σε ένα κανονικό γήπεδο μπάσκετ -μέσα στην εταιρεία- το οποίο υπάρχει έτσι και αλλιώς και δεν δημιουργήθηκε για την εκδήλωση, βρέθηκαν όλοι! Εκτός λοιπόν από τον εντυπωσιακό στόλο των μοντέλων Mercedes, τους αστέρες του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε σύσσωμος εκεί, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν -δικαιωματικά- τα Αστέρια(!), με όλη την σημασία της λέξεως, από τον Σύλλογο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Κέφι, τρίποντα, “σκληρές” άμυνες και γρήγοροι αιφνιδιασμοί, εναλλάσσονταν με παιδικά χαμόγελα και ωραίες συζητήσεις για την αυτοκίνηση, το ελληνικό πρωτάθλημα, την Euroleague και φυσικά για αυτό το άθλημα, το οποίο μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι, χρόνια τώρα, τόσο με τις επιτυχίες της “επίσημης αγαπημένης” των Ελλήνων, Εθνικής Ομάδας, όσο και με την υποδειγματική παρουσία και τις κατακτήσεις των συλλογών μας, από πολύ παλιά έως και σήμερα.

Ας δούμε τώρα στα βίντεο που ακολουθούν, τι δήλωσαν στο περιοδικό μας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Mercedes Benz-Hellas κ. Παναγιώτης Ριτσώνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος και φυσικά πολλές φωτογραφίες από το “μπασκετικό” μας απόγευμα!

 
 

Η είσοδος της ομάδας…

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ