top icon
Επικαιρότητα

Τoyota Dream Car Art Contest

Βραβεύσεις νικητών του 12ου διαγωνισμού ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου»

 

Η Toyota, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 12ο διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής Τοyota για παιδιά με τίτλο: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car». Η Toyota Ελλάς μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της διοργάνωσης του συγκεκριμένου ετήσιου διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε και φέτος με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προς τα παιδιά μας, το συγκεκριμένο διαγωνισμό και στη χώρα μας. Ο διαγωνισμός αποτέλεσε μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι μας να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία. Έτσι λοιπόν, μέσα από τον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής της Τoyota μία όμορφη εμπειρία ξεκίνησε και πάλι φέτος για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη σuμμετοχή 80 περίπου χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ηλικιακές ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Επιπλέον, ο ελληνικός διαγωνισμός διεξήχθη με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού παρελήφθησαν από την Τoyota εκατοντάδες αξιόλογα έργα από τους μικρούς ‘Ελληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν δημιουργικά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό βραβεύθηκαν πρόσφατα τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία ταυτόχρονα λαμβάνουν μέρος και στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2016.

Οι μικροί καλλιτέχνες που βραβεύθηκαν στο φετινό διαγωνισμό του Toyota Dream Car Art Contest με θέμα: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car» ήταν οι εξής: Kατηγορία κάτω των 8 ετών 1ο βραβείο: Ευστάθιος Σοφός, 2ο βραβείο: Νεφέλη Θωμοπούλου 3ο βραβείο: Δαμιανός Καστερούδης. Kατηγορία από 8 έως 11 ετών 1ο βραβείο: Νιόβη-Σοφία Σοφού, 2ο βραβείο: Ηλίας Ρενιέρης, 3ο βραβείο: Αννα-Ελισάβετ Αθανασοπούλου. Kατηγορία από 12 έως 15 ετών 1ο βραβείο: Αλέξανδρος-Παναγιώτης Καραθανάσης 2ο βραβείο: Ραφαήλ Καστερούδης, 3ο βραβείο: Μαρία Σγουροπούλου

Τα έργα και των εννέα παιδιών, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Τoyota και έχοντας απέναντι τους συμμετοχές από 80 χώρες. Mετά την βράβευση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες, όπως Ιmprov Theatre Performance, αλλά και εκπαίδευση στην Κυκλοφοριακή Αγωγή από την κα Χριστίνα Σταθάκη, η οποία εκπροσωπεί το «StAr, ‘Iδρυμα Αρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ