top icon
Επικαιρότητα

www.trakara.gr

Στο www.trakara.gr θα βρείτε χιλιάδες επαγγελματίες για την επισκευή, συντήρηση, βελτίωση και φροντίδα του οχήματός σας.

Μια νέα εξειδικευμένη ιστοσελίδα στοχεύει να ικανοποιήσει τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου στι πολλαπλές πρακτικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν ύστερα από ένα τρακάρισμα και όχι μόνο. To Trakara.gr αποτελεί έναν κατάλογο όλων των επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και μεγάλων οχημάτων.

H web site Trakara.gr υλοποιήθηκε από την Τεχνόπολις Α.Ε. που βρίσκεται πίσω από την ανανεωμένη ιστοσελίδα των 4ΤΡΟΧΩΝ.

Το Trakara.g παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να βρουν τον επαγγελματία που χρειάζονται. Οι αναζητήσεις βασίζονται σε μια μεγάλη γκάμα κριτηρίων όπως τη γεωγραφική περιοχή, την επαγγελματική ιδιότητα, τα ωράρια εργασίας κ.λπ.

Το Trakara.gr προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αξιολογούν εκ των υστέρων το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους επαγγελματίες του site, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις μελλοντικές επιλογές. Παράλληλα προσφέρει μία ειδική ενότητα, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου. Έτσι, στο www.trakara.gr μπορείτε να βρείτε :

  • Αναλυτικές και πλήρεις παρουσιάσεις χιλιάδων επαγγελματιών από το χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας αλλά και των μεγάλων οχημάτων.
  • Περιγραφές των υπηρεσιών τους με κείμενα και φωτογραφίες.
  • Παρουσίαση των εγκαταστάσεων του κάθε επαγγελματία με φωτογραφίες, video, χάρτες, προσωπικό.
  • Αξιολογήσεις για τον κάθε επαγγελματία.
  • Προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα μόνο για τους επισκέπτες του www.trakara.gr.
  • Δυνατότητα εγγραφής σε newsletter, ώστε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της αγοράς του αυτοκινήτου αλλά και για τις αποκλειστικές προσφορές που εξασφαλίζει η ιστοσελίδα για τα μέλη της.
  • Διαρκή ανανέωση και ενημέρωση περιεχομένου για όλα τα θέματα που αφορούν τους κατόχους οχημάτων.
  • Αναλυτικό και ενημερωμένο οδηγό για διανυκτερεύοντα βουλκανιζατέρ, πρατήρια βενζίνηςυγραερίου, φυσικού αερίουπλυντήρια αυτοκινήτων και δεκάδες άλλες χρήσιμες πληροφορίες

                                                  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ