top icon
Επικαιρότητα

3.400 € κοστίζει τα νέο Active Hybrid e-bike της BMW

H ηλεκτροκίνηση και εν γένει τα υβριδικά συστήματα βρίσκουν όλο και περισσότερες εφαρμογές στις καθημερινές και όχι μόνο μετακινήσεις μας.

Το Active Hybrid ebike των Βαυαρών της BMW δεν είναι ένα ποδήλατο σαν όλα τ’ άλλα, καθώς, πέρα από τα… παραδοσιακά πεντάλ, στο αλουμινένιο «σώμα» του βρίσκονται εγκατεστημένοι ένας μικρός αλλά θαυματουργός ηλεκτροκινητήρας μαζί με μια μπαταρία. Ο πρώτος παράγει ισχύ 250 Watt, ήτοι 1/3 του ίππου, αλλά πάνω απ’ όλα, ροπή 90 Nm. Όση αποδίδει, δηλαδή, ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης κινητήρας ενός Renault Twingo. H δε μπαταρία των 502 Wh είναι σε θέση να προσφέρει στον αναβάτη την απαραίτητη υποβοήθηση για μια διαδρομή μήκους έως και 100 χλμ. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο εν λόγω συσσωρευτής είναι αποσπώμενος –για προφανείς λόγους.

Η BMW ανακοινώνει πως σε αυτόν βρίσκεται ενσωματωμένη μια θύρα USB καθώς και Bluetooth, που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη –ενσύρματη ή ασύρματη- σύνδεση του κινητού σας τηλεφώνου. Από εκεί και πέρα, ο αναβάτης έχει  τη δυνατότητα να επιλέξει με την αρωγή μιας μικρής οθόνης τον βαθμό υποβοήθησης που θα προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας. Έτσι, διαθέσιμα είναι τέσσερα προγράμματα, με το πιο αδύναμο να είναι το Eco (+25%) και το πιο δυνατό το Turbo (+275%),.

Η τιμή διάθεσης του Active Hybrid e-bike της BMW είναι διαθέσιμο στην τιμή των 3.400 € μέσω ειλεγμένων αντιπροσώπων του δικτύου της. Για τα υπόλοιπα προϊόντα που σχετίζονται με το ποδήλατο –και όχι μόνο- μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://shop.bmw.com._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ