top icon
Επικαιρότητα

360.000 € για αυτή τη Lancia Stratos, είναι πολλά; (+24 photos)

Χριστούγεννα έρχονται, για αυτό κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα ξοδέψετε για την απόκτησή του.

Η εικονιζόμενη Lancia Stratos, η οποία αυτή τη στιγμή δημοπρατείται ηλεκτρονικά στη σελίδα της Bring a Trailer, είναι η 44η από τις μόλις 492 που κατασκεύασε ποτέ το ιταλικό εργοστάσιο προκειμένου να ομολογκαριστούν οι καθαρόαιμες εκδοχές του μοντέλου με τις οποίες η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ το 1974, το 1975 και το 1976. Με τιμή εκκίνησης τα 360.000 περίπου ευρώ και με 70.911 χλμ. στο οδόμετρό του, το ιταλικό αυτό κόσμημα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ και σε λίγες ώρες θα αποκτήσει ένα νέο ιδιοκτήτη -τον τρίο κατά σειρά από τις 8 Ιουλίου του 1977, όταν και ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία.

Όπως διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της Bring a Trailer, το αυτοκίνητο είναι πλήρως ανακατασκευασμένο διαθέτοντας όλα τα γνήσια «κομμάτια» με τα οποία η συγκεκριμένη κατασκευή βγήκε από τη γραμμή παραγωγής την 1η Ιουλίου του 1974. Την κίνηση, ασφαλώς, εξασφαλίζει ο γνωστός 2,4 V6 κινητήρας της Ferrari Dino, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους μεταφέροντας την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

Απολαύστε την κατακόκκινη αυτή καλλονή στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Καθώς τα όνειρα, ακόμα δεν απαγορεύονται._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ