top icon
Επικαιρότητα

5 εκ. € για τη McLaren MP4/8Α του Ayrton Senna, είναι πολλά; (+24 photos)

Αυτή είναι η τιμή που αναμένεται να «πιάσει» σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στο κοσμοπολίτικο Μονακό στις 11 Μαΐου το μονοθέσιο με το οποίο ο Ayrton Senna κέρδισε για έκτη και τελευταία φορά τον θρυλικό αγώνα του Πριγκιπάτου του Μονακό το 1993.

Στις 24 Ιανουαρίου με σχετική μας ανάρτηση είχαμε αναφερθεί εκτενώς στην απόφαση του γνωστού οίκου Bonhams να δημοπρατήσει το εικονιζόμενο μονοθέσιο με το οποίο ο Ayrton Senna κέρδισε για τελευταία φορά το 1993 τον πιο ξακουστό αγώνα του Π.Π. της F1 (περισσότερα για την ιστορία του μονοθεσίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Αυτό που τις ημέρες εκείνες δεν ξέραμε ήταν η τιμή, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η McLaren MP4/8A. Σήμερα, χάρη στις επίσημες ανακοινώσεις και αναρτήσεις του βρετανικού οίκου στον ιστότοπό του, οι απορίες μας λύθηκαν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο οίκος Bonhams θα δημοπρατήσει στο Μονακό στις 11 Μαίου ένα ακόμα μονοθέσιο του Ayrton Senna και συγκεκριμένα την TolemanHart TG184, με την οποία ο Βραζιλιάνος έλαβε μέρος στον επεισοδιακό αγώνα του Πριγκιπάτου το 1984._X.A.

Δείτε στη συνέχεια τις «στουντιακές» φωτογραφίες του μονοθεσίου που έδωσε στη δημοσιότητα η Bonhams, αλλά και το σχετικό φωτογραφικό υλικό της MP4/8A και του αείμνηστου Βραζιλιάνου πιλότου από τον αγώνα του Μονακό του 1993…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ