top icon
Επικαιρότητα

500.000 πωλήσεις για το Opel Corsa

Με 500.000 ταξινομήσεις σε χρονικό διάστημα 14 μηνών, το supermini Opel Corsa διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Το 500.000ό νέο Corsa πρόκειται να ταξινομηθεί μέσα στο Δεκέμβριο, αποδεικνύοντας εμπράκτως την επιτυχία του μοντέλου της Opel.
 
Η αύξηση των ταξινομήσεών του για τους ένδεκα πρώτους μήνες του 2007 αγγίζει το 50%, σε σύγκριση με πέρυσι, γεγονός που φέρνει το νέο Corsa εμπρός σε σχέση με το γερμανικό ανταγωνισμό. Την ίδια στιγμή, το αυτοκίνητο κρατά τα πρωτεία σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, όπως η βρετανική, η γερμανική και η ελληνική.
 
Ο δυναμικός σχεδιασμός, η δυνατότητα (για τους… άλλους Ευρωπαίους όμως, όχι για εμάς!) της οικολογικής επιλογής του κινητήρα 1.3 CDTI ecoFLEX, αλλά και οι καινοτομίες, όπως το «Flex-Fix» σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων, είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία εκείνα, που κρατούν το αγοραστικό ενδιαφέρον για το νέο Corsa σε υψηλά επίπεδα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του Corsa, το 1982, μέχρι σήμερα, έχουν πουληθεί περίπου 10.000.000 αυτοκίνητα της συγκεκριμένης σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ