top icon
Επικαιρότητα

Alfa Romeo: Στα σκαριά η νέα 6C;

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να ετοιμάζει ένα σπορ κουπέ μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή το 2020.

Με τον Sergio Marchionne να τονίζει με πρόσφατες δηλώσεις του πως προτεραιότητα για την Alfa Romeo για τα προσεχή χρόνια είναι τα SUV μοντέλα, αίσθηση προκαλεί χθεσινή ανάρτηση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Pogea Racing GmbH σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αναφέρει, με περισσή μάλιστα σιγουριά, πως οι ιθύνοντες της μιλανέζικης φίρμας έδωσαν τελικά το πράσινο φως ώστε να μπει στη γραμμή παραγωγής της ιταλικής εταιρείας στις αρχές του 2020 ένα νέο κουπέ σπορ μοντέλο. Ο οίκος, ο οποίος «ασχολείται» εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες με την αναβάθμιση των μοντέλων της Alfa Romeo, αναφέρει πως πηγή της ως άνω πληροφορίας είναι ένα μη κατονομαζόμενο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων της ιταλικής εταιρείας.

Το «ρεπορτάζ» της Pegea Racing GmbH αναφέρει μάλιστα πως η νέα Alfa Romeo 6C θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 ή στις αρχές του 2019, πιθανότητα ως πρωτότυπο, δίνοντας έτσι ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων των Ιταλών. Με δεδομένη την ονομασία του νέου αυτού κουπέ, ασφαλές είναι να εικάσει κανείς πως κάτω από το καπό του θα φιλοξενείται ο γνωστός 6κύλινδρος κινητήρας των 2,9 λίτρων των κορυφαίων εκδόσεων των Guilia και Stelvio.

Προς το παρόν, για την εν λόγω ανάρτηση-δημοσίευμα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από τους ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας, οπότε καλό είναι να κρατά κανείς… μικρό καλάθι._Χ.Α. 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ