top icon
Επικαιρότητα

Αλλαγή φρουράς στο τιμόνι των Alfa Romeo και Maserati

Ο Tim Kuniskis διαδέχεται τον Reid Bigland στο τιμόνι των δύο εταιρειών.

Η FCA ανακοίνωσε χθες τον διάδοχο του μέχρι πρότινος επικεφαλής των Alfa Romeo και Maserati σε παγκόσμιο επίπεδο, Reid Bigland. Έτσι, στο τιμόνι και των δύο εταιρειών θα βρίσκεται εφεξής ο Tim Kuniskis, ο οποίος έχει υπηρετήσει από ποικίλα πόστα την εταιρεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για 26 συναπτά έτη. Τελευταία θέση την οποία κατείχε ήταν εκείνη του επικεφαλής του τμήματος επιβατικών οχημάτων των Chrysler, Dodge, Fiat και SRT στη Β. Αμερική. Όπως ανακοινώθηκε, τη θέση του θα καταλάβει με «εσωτερική μετακίνηση» ο Steve Beahm, που με τη σειρά του κατείχε ηγετικό πόστο στη Maserati Β. Αμερικής.

Ο απερχόμενος Reid Bigland ορίζεται από τον Sergio Marchionne ως επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων στις ΗΠΑ καθώς και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην FCA Καναδά.

«Με την ολοκλήρωση του λανσαρίσματος των Alfa Romeo Giulia και Stelvio καθώς και της Maserati Levante, πρέπει τώρα να εντείνουμε την προσοχή μας στα εμπορικά στοιχεία που θα οδηγήσουν σε παγκόσμια ανάπτυξη για τις δύο αυτές εταιρείες. Καθώς ο Reid δημιούργησε τα εμπορικά θεμέλια για την Alfa Romeo και το Maserati, η σημερινή ανακοίνωση δίνει την ευκαιρία στον Tim να αφιερώσει τις προσπάθειές του αποκλειστικά στο επόμενο κεφάλαιο των δύο εταιρειών. Στη Β. Αμερική, με τη μετατόπισή μας από τα αυτοκίνητα στα SUV και στα φορτηγά, η πλήρης προσοχή του Reid θα δοθεί στην επιτάχυνση της αύξησης των πωλήσεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sergio Marchionne._X.A.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ