top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Peugeot 308

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του φρεσκαρισμένου στα σημεία Peugeot 308.

Οι εν λόγω φωτογραφίες αναρτήθηκαν χθες σε ένα από τα αναρίθμητα forums που ασχολούνται με τις εξελίξεις στους κόλπους της γαλλικής εταιρείας, η οποία, προς το παρόν τουλάχιστον, τηρεί σιγή ιχθύος. Όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες, οι αλλαγές στη σχεδίαση είναι ελάσσονος σημασίας, κάτι που δεν αποτελεί εκπλήσσει μιας και πρόκειται για μια τακτική που ακολουθείται απ’ όλους σχεδόν τους κατασκευαστές.

Στο εμπρός μέρος του ανανεωμένου Peugeot 308 διακρίνει κανείς τη διαφορετική μάσκα που πλέον παραπέμπει ευθέως σε εκείνη του 3008. Τροποποιήσεις εντοπίζονται τόσο στο σχήμα του προφυλακτήρα όσο και σε εκείνο των προβολέων ομίχλης. Στο πίσω μέρος, τα πράγματα είναι λιγότερο… διαφορετικά, με τις όποιες αλλαγές σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του γαλλικού χάτσμπακ να εντοπίζονται στα ενδότερα των φωτιστικών σωμάτων.

Πινελιές ανανέωσης συναντά κανείς και στο εσωτερικό, το οποίο διατηρεί τις γνώριμες από το παρελθόν φόρμες. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με το χρόνο παρουσίασης του ανανεωμένου γαλλικού οικογενειακού της Peugeot._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ