top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για την Mercedes-Maybach S-Class

Με σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Η πρεμιέρα του υπερ-πολυτελούς σεντάν των Γερμανών θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με τις πρώτες παραδόσεις ανά την Ευρώπη να ξεκινούν μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Σχεδιαστικά, η φρεσκαρισμένη MercedesMaybach SClass ξεχωρίζει για τη νέα, απαστράπτουσα γρίλια της, καθώς και για τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που παραπέμπουν αισθητικά σε εκείνα του ηλεκτρικού πρωτοτύπου Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Από εκεί και πέρα, οι επεμβάσεις των Γερμανών επεκτείνονται στους νέους τροχούς των 20 ιντσών καθώς και στη διχρωμία των εξωτερικών επιφανών –επιλογή που χαρίζει στιλ ξεγελώντας συγχρόνως το μάτι σε σχέση με τον όγκο της κατασκευής. Σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέσιμοι είναι εννέα διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Κάτω από το καπό συναντάμε δύο κινητήρες βενζίνης, με πρώτο τον γνωστό V8 των 4,0 λίτρων της Mercedes (έκδοση S560) που αποδίδει για την περίσταση 469 ίππους και 700 Nm ροπής μεταδίδοντας την κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς. Στην κορυφή (έκδοση S650) υπάρχει ένας 6λιτρος V12 που αποδίδει 630 ίππους και ροπή 1.000 Nm.

Στόχος της αναγεννημένης πλέον Maybach είναι η «ανάπτυξη» και άλλων μοντέλων που θα βασίζονται, ασφαλώς, σε «κανονικά» μοντέλα της Mercedes. Όπως, για παράδειγμα, στην GLS τρίτη γενιάς, που θα παρουσιαστεί στα τέλη περίπου της χρονιάς._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ