top icon
Επικαιρότητα

Audi Cross Coupe Quattro

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης (20-28 Απριλίου) η Audi παρουσιάζει ένα concept που καθορίζει μια νέα κατηγορία στο χώρο των αυτοκινήτων crossover.
 
To Audi «Cross Coupe Quattro» συνδυάζει το σχεδιασμό και τη δυναμική ενός ανώτερου compact σπορ αυτοκινήτου με την χωρητικότητα και την προσαρμοστικότητα ενός τετραθέσιου σπορ αυτοκινήτου (SUV).
 
Το σχέδιο είναι του κλασικού Audi: οι διαστάσεις και οι τροχοί 20 ιντσών δείχνουν ξεκάθαρα τις δυνατότητες εκτός δρόμου του Cross Coupe quattro.
 
Ο τετρακύλινδρος TDI κινητήρας με τον άμεσο ψεκασμό, ισχύος 204 ίππων με ροπή 400Nm, προσφέρει στο αυτοκίνητο σπορ επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, αφού χρειάζεται μόνο 5,9 λίτρα diesel ανά 100 χλμ.
 
Μια ακόμα καινοτομία είναι το MMI control panel, που χειρίζεται με την αφή. Το monitor του συστήματος διαθέτει για πρώτη φορά τεχνολογία διπλής όψης. Το σύστημα μπορεί να παράγει διαφορετικές εικόνες για τον οδηγό και τον μπροστινό επιβάτη.
 
Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να διαβάζει πληροφορίες από τον ενσωματωμένο υπολογιστή, ενώ ο μπροστινός επιβάτης παρακολουθεί ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση. ­_Τ.Κ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ