top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο Jeep Compass

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η πρόωρη αποκάλυψη του νέου Compass της αμερικανικής Jeep, που πλέον ταυτίζει το μέλλον της ως ισότιμο μέλος του ομίλου της Fiat Chrysler Automobiles, έγινε στη Βραζιλία με αφορμή τα εγκαίνια της γραμμής παραγωγής του μοντέλου στο «τοπικό» εργοστάσιο της FCA. Προς το παρόν, ελάχιστα είναι τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μιας και το νέο Jeep Compass αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο στο Λ. Άντζελες τον προσεχή Νοέμβριο.

Μολαταύτα, βέβαιο είναι πως κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του οχήματος, το οποίο θυμίζει αρκετά το νέο Cherokke, κρύβεται μια επιμηκυμένη εκδοχή του δαπέδου των Fiat 500X και Jeep Renagade. Αποτελώντας τον έμμεσο αντίπαλο των Nissan Qashqai, VW Tiguan, Ford Kuga και Seat Ateca, το νέο Jeep Compass θα είναι διαθέσιμο τόσο σε προσθιοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, το νέο της crossover θα διατεθεί σε περισσότερες από 100 χώρες διαθέτοντας στη φαρέτρα του 17 διαφορετικά μηχανικά σύνολα. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται, όπως ξεκάθαρα φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία και ο γνώριμος Multijet ιταλικός κινητήρας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ