top icon
Επικαιρότητα

BEST OF BELRON 2016

O 9oς παγκόσμιος διαγωνισμός Best of Belron, που έλαβε χώρα στο ΜΕΟ Arena της Λισαβώνας το διήμερο 18-19 Μαΐου, σημείωσε απόλυτη επιτυχία. Όπως άλλωστε συνέβη και με τους οκτώ προηγούμενους…

 

Ο όμιλος επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων Belron-Carglass, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς, διοργάνωσε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό Best of Betron το 2000. Από τότε, κάθε δύο χρόνια βραβεύει τον καλύτερο τεχνικό της σε παγκόσμια βάση, δίνοντας κίνητρο στους τεχνικούς της από ολόκληρο τον κόσμο να διαγωνιστούν για τον τίτλο, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές τους ικανότητες μπροστά σε κοινό που ξεπερνά τα 1.000 άτομα (συνάδελφοι, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς). Απαραίτητη προϋπόθεση για τον κάθε διαγωνιζόμενο είναι να έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της πατρίδας του.

Η αντίστοιχη διαδικασία από την Carglass Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, με νικητή τον 40χρονο Πέτρο Κατσουλέρο από το κατάστημα της Χαλκίδας. Στο διήμερο της διοργάνωσης 27 τεχνικοί από 27 χώρες διαγωνίστηκαν έχοντας αντίπαλό τους το χρόνο, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε ζημιάς. Όλοι τους δοκιμάστηκαν στην αντικατάσταση παρμπρίζ και πλαϊνού παραθύρου, σε αφαίρεση και επανατοποθέτηση πίσω παρμπρίζ, αλλά και στις τεχνικές επικοινωνίας με τον πελάτη. Για την ιστορία, φετινός νικητής ήταν ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ, με την πρώτη θέση να καταλήγει εκεί για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού. Όσο για τον τίτλο, δεν είναι μόνο τιμητικός, αφού αποφέρει στον κάτοχό του και τους μισθούς ενός χρόνου.

Η διοργάνωση «Best of Belron», που έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα της εταιρείας προς τα έξω. Παράλληλα, η άψογη φιλοξενία συνδυάστηκε με την παρακολούθηση εξαιρετικά ενδιαφέροντων διαλέξεων, από διακεκριμένους ομιλητές που ο Όμιλος Belron είχε προσκαλέσει στη Λισαβώνα. Ακούστηκαν νέες προτάσεις για ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική συνδεσιμότητα και επικοινωνία μεταξύ των μελλοντικών μας αυτοκινήτων, για την αυτόνομη οδήγηση που έρχεται, για τα οχήματα μηδενικών ρύπων και για όλες τις νέες προκλήσεις που φέρνει η αέναη ανάπτυξη της τεχνολογίας. Στους χώρους όπου διαγωνίζονταν οι τεχνικοί, ακούσαμε για μια ακόμη φορά πόσο σημαντική είναι η σωστή επισκευή και επανατοποθέτηση, καθώς ένα ελαττωματικό παρμπρίζ μπορεί να μειώσει την ακαμψία του αμαξώματος έως και 30%. Όσο για την Carglass, είναι η μοναδική εταιρεία που έχει τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη σωστή παραμετροποίηση των καμερών στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που υποστηρίζουν συστήματα ADAS (προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού). Μάθαμε επίσης πως η θραύση και επανατοποθέτηση κρυστάλλων ανέρχεται στο 25% του συνολικού μεριδίου των ζημιών αυτοκινήτων, με τζίρο που φτάνει το 5% παγκοσμίως. Οι πωλήσεις της Belron για το 2015 ξεπέρασαν τα 3 δις ευρώ, με την αγορά της Αμερικής να αυξάνει σημαντικά τα μερίδιά της τη χρονιά που μας πέρασε.


Η BELRON ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

25.000 εργαζόμενοι

2.380 σημεία εξυπηρέτησης

Δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες

Παρουσία σε 5 ηπείρους

Το 21% των πελατών απευθύνεται στην εταιρία on-line

7.800 καθημερινές επισκευές

2,77 δις ευρώ ο τζίρος του 2011

11,3 εκατομμύρια πελάτες το 2011

1 παρμπρίζ τοποθετείται κάθε 3 δευτερόλεπτα από την Carglass


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ