top icon
Επικαιρότητα

BMW: Επενδύσεις 7 δις € σε ερεύνα και εξέλιξη μέσα στο 2018

Η γερμανική εταιρεία επενδύει σημαντικά κεφάλαια στον τομέα της έρευνας και εξέλιξης, όπως δήλωσε στο γερμανικό Τύπο ο επικεφαλής του τμήματος οικονομικών, Nicolas Peter.

Στις δηλώσεις του στη γερμανική Handelsblatt, ο Nicolas Peter αποκάλυψε ότι η BMW θα επενδύσει κεφάλαια ύψους 7 δις ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σχεδόν στο 7% των ετήσιων εσόδων της με στόχο την περεταίρω μείωση των εκπομπών ρύπων των θερμικών της κινητήρων αλλά και την ανάπτυξη τεχνολογιών που σχετίζονται με το μέλλον. Ήτοι, με την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση. Όπως ξεκαθάρισε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τύχες της εταιρείας στον οικονομικό τομέα, το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε όσα χρήματα η γερμανική εταιρεία ξόδεψε συνδυαστικά για έρευνα και εξέλιξη το 2015 και το 2016.

Χωρίς να μπορεί να προβλέψει τις επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα του R&D για τα προσεχή χρόνια, ο Nicolas Peter διαβεβαίωσε πως και για το 2019 τα κεφάλαια που θα οδηγηθούν στις ίδιες «κατευθύνσεις» θα είναι αντίστοιχα υψηλά με εκείνα του 2018._Χ.Α.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ