top icon
Επικαιρότητα

BMW i8 Protonic Red Edition

Η αντίστροφη μέτρηση για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεχίζεται, με την BMW να ανακοινώνει την παρουσίαση στην ελβετική πόλη του i8 Protonic Red Edition.

Η γερμανική εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές εικόνες του μοντέλου, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα διαθέτει ένα μοναδικό κόκκινο εξωτερικό χρώμα, με Frozen Grey μεταλλικές αποχρώσεις. Το αυτοκίνητο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών, που είναι βαμμένες σε ματ αλουμίνιο και Orbit Grey μεταλλικό. Το μοναδικό στυλ μεταφέρεται στο εσωτερικό, καθώς εκεί υπάρχουν κόκκινες ραφές, τελειώματα από ανθρακονήματα, και i8 ανάγλυφο στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης λαβές θυρών από ανθρακονήματα και γκρι ζώνες ασφαλείας.

Όπως και στο καθιερωμένο μοντέλο, η ειδική έκδοση θα έχει ένα plug-in υβριδικό κινητήρα που αποτελείται από έναν 1.5-λίτρων TwinPower Turbo τρικύλινδρο κινητήρα, έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία λιθίου-ιόντων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να παράγει μια συνδυασμένη μέγιστη απόδοση 357 ίππων, που είναι αρκετή για να επιτρέψει στο i8 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Η BMW i8 Protonic Red Edition θα μπει στην παραγωγή τον Ιούλιο και το εξεζητημένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ