top icon
Επικαιρότητα

Clarkson, May και Hammond ξανά στην οθόνη!

Που θα δούμε ξανά τη γνωστή τριάδα των βρετανών παρουσιαστών; Από το 2016, στις υπηρεσίες βίντεο streaming της Amazon Prime!

Μια μακρά περίοδο εικασιών αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον των τριών παρουσιαστών έφτασε σήμερα στο τέλος της. Η τριάδα των αστέρων του… πρώην Top Gear ενώνει ξανά τις δυνάμεις της προκειμένου να παρουσιάσουν στην πλατφόρμα της Amazon Prime ένα νέο, αυτοκινητικού περιεχομένου, σόου. Το ότι θα ακολουθήσουν κατά πόδας την επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος έρχεται να επιβεβαιώσει σε σημαντικό βαθμό και η είδηση που θέλει στο πλευρών των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Andy Wilman, ο άνθρωπος που, εκτός από προσωπικός φίλος του αμφιλεγόμενου Jeremy, διετέλεσε και υπεύθυνος παραγωγής της εκπομπής Top Gear.

Μια μακρά περίοδο εικασιών αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον των τριών παρουσιαστών έφτασε σήμερα στο τέλος της. Η τριάδα των αστέρων του… πρώην Top Gear ενώνει ξανά τις δυνάμεις της προκειμένου να παρουσιάσουν στην πλατφόρμα της Amazon Prime ένα νέο, αυτοκινητικού περιεχομένου, σόου. Το ότι θα ακολουθήσουν κατά πόδας την επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος έρχεται να επιβεβαιώσει σε σημαντικό βαθμό και η είδηση πως στο πλευρών των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Andy Wilman, ο άνθρωπος που, εκτός από προσωπικός φίλος του αμφιλεγόμενου Jeremy, διετέλεσε και υπεύθυνος παραγωγής της εκπομπής Top Gear.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις σταρ φέρεται να έχουν συνάψει 3ετίες συμβόλαιο συνεργασίας με την Amazon Prime. Τα γυρίσματα ξεκινούν το φθινόπωρο ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο τίτλος της εκπομπής. Αναγγέλλοντας το κλείσιμο του συμβολαίου με την Amazon Prime, ο James May έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Good news! I've got a job with @AmazonVideoUK. Bad news! So have the other two. #AmazonPrime #ItSaysHere»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ