top icon
Επικαιρότητα

Cupra e-Racer: Πρεμιέρα στη Γενεύη

Παγκόσμια πρεμιέρα στην ελβετική πόλη για το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο, στα πλαίσια της πρώτης δημόσιας εμφάνισης της νέας μάρκας και του Cupra Ateca.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό που θα δώσει το παρών στη Γενεύη η νέα μάρκα Cupra. Στο περίπτερό της, το Cupra Ateca θα στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Ένα μοναδικό μοντέλο στη κατηγορία του με 300 PS, 4Drive και 7-τάχυτο κιβώτιο DSG. Όμως, ένα από τα highlights θα είναι το Cupra e-Racer, που θα κάνει εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα του. Είναι ένα αυθεντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, με απόδοση 300 kW, η οποία σκαρφαλώνει ακόμα και στα 500 kW στο υψηλότερο επίπεδο της απόδοσής του. Το Cupra e-Racer θα είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο και το πρώτο αγωνιστικό της Cupra στο Πρωτάθλημα TCR.

Στο περίπτερο της Seat, η μάρκα θα παρουσιάσει επίσης το Leon Cupra R ST με κινητήρα 2.0 TSI, 4Drive και με κιβώτιο DSG καθώς και το 5-θυρο Leon FR με κινητήρα 1.5 150 PS TSI EVO. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο στα μοντέλα Cupra Ateca, Seat Leon Cupra R ST, Leon FR και Arona είναι ένας πίνακας ελέγχου που έχει σχεδιαστεί με την λογική μίας διαδραστικής οθόνης. Διαθέτει ευέλικτη σχεδίαση, προσφέρει λειτουργικότητα και προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ