top icon
Επικαιρότητα

Δείτε τη νέα Porsche 911 GT3 RS να γράφει στο ‘Ring χρόνο 6:56.40 (+video)

Η Porsche επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή επίδοση της νέας 911 GT3 RS στο Nurburging δίνοντας στο φως τη δημοσιότητας και τα απαραίτητα οπτικά πειστήρια.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με την Porsche να καταφέρνει με τη νέα 911 GT3 RS να κερδίσει στη διάσημη πίστα ειδική διαδρομή του Nurburgring σχεδόν 24 δευτερόλεπτα σε σχέση με την απερχόμενη. Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, που ειδικά για την περίσταση πρόκειται για την έκδοση Weissach, ήταν ο πολύπειρος οδηγός αγώνων Kevin Estre, ο οποίος και «έγραψε» το εντυπωσιακό 6:56.40, λίγα μόλις δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από τις προσπάθειες που πραγματοποίησε ταυτόχρονα ο οδηγός εξέλιξης της γερμανικής εταιρείας, Lars Kern.

Η επίδοση πραγματοποιήθηκε στις 11.50 το πρωί στις 16 Απριλίου, με τη θερμοκρασία ασφάλτου να κυμαίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου και του αέρα στους 14 βαθμούς Κελσίου. Σε σχέση με την 911 GT3 RS που και εσείς μπορείτε να αγοράσετε σήμερα, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 29χρονος Kevin Estre ήταν εφοδιασμένο με τα ελαστικά Pilot Sport Cup 2, που λίαν συντόμως θα είναι νόμιμα προς χρήση και σε δημόσιο δρόμο. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της GT2 RS.

«Και οι τέσσερις γύροι και των δύο οδηγών μας ήταν κάτω από επτά λεπτά και με διαφορά μεταξύ τους μόλις λίγα δέκατα του δευτερολέπτου. Αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την εξαιρετική ισχύ του GT3 RS, αλλά και την εξαιρετική οδήγηση τους στο όριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος RS της Porsche, Andreas Preuninger._Χ.Α.

Δείτε στη συνέχεια το εντυπωσιακό incar βίντεο και στο τέλος του άρθρου το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ